ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu imi cumpar de la Hornbach in fiecare toamna lichid de parbriz austriac, la bidon de 5 l.
    Costa 15 lei si este extraordinar de bun. Imi ajunge toata iarna daca nu e flescaiala prea multa in Bucuresti.
    Nu cred ca se mai gaseste in alta parte pentru ca este importul lor direct.
    Daca aveti ocazia sa-l incercati nu veti ramane dezamagiti.

Comment

• eu iau din real sau carrefour la bidon de 5litri,solutie de -20 de grade,spala bine si nu ingheata la temperaturi joase

sigpic

Comment

• revulsin iti ajung 5litri toata iarna? cum reusesti? cati km faci pe an?

sigpic

Comment

• 5 ron litrul de alcool 96 grade. apa e ieftina rau. 2 3 ron 5 litri. si sapun lichid .... ma duce la 10 ron 8 litri

Comment

• Bidoanca de 5 litri cu 5-7 lei (doua/iarna).

Comment

• Daca scoti la 10 ron 8 litri este chiar foarte ok
              sigpic
              TM 01 DEO

Comment

• din carrefour,care e la oferta,cel mai ieftin de iarna,albastru,cam 6 lei 5L, e f bun,am folosit si mai scump si nici o diferenta,am folosit si cu, si fara metanol. ala fara metanol,avea etanol parca...dar mirosea groaznic, era la oferta de la 15 la 9 lei in real, nu mai iau din ala

Comment

• Am avut eu din Real un lichid la 9 lei,5 L.Si mi-am tras o teapa...Asa e cand te zgarcesti la bani.Imi ingheta parbrizul,lasa o nuanta verzuie,de parca era acid.Si miroase foarte tare a spirt,nu avea nimic pus in el.Nu am mai rezistat si am luat altceva.Am dat 30 de lei,bidon la 5l.Miroase frumos,nu ingheata,sterge bine,e perfect.Totusi nu cumpar 10 bidoane pe iarna,cumpar unul.Masina merita ce e cel mai bun.
                  sigpic

Comment

• Bag ieftinache din Carrefour sau Cora sau Norauto. Alea la 6-7-8 lei / bidon de 5l. N-am avut probleme pana acum pe nici o masina. Nu bag d-alea scumpe pentru ca ajung sa folosesc si 5 l la cateva zile. Nu si-ar justifica pretul.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Salutari , eu am devenit client fidel "Jetix" , sunt multumit de el , nu ingheata... Singurul impediment este pretul (25-34ron 5l , depinde de unde il cumparati)...Vara o sa folosesc o solutie concentrata de lamaie , sau sapun lichid de maini cu apa distilata

Comment

• Ai grija cu Jetix-ul. Daca e d-ala cu teflon o sa-ti lase urme pe capota sau iti va infunda duzele de stropit.

Comment

• Solutie adevcata fiecarui sezon. Iarna-solutie din aeea la 7lei 5l. vara- solutie tot la 5l....mai puneam si apa, pana se in fundau duzele cu mizerie de la apa...sau mai stiu eu ce draq......ca, atunci cand aveam solutie,mergeau bruci stropitoarele.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• darkside folosesc jetix de prin septembrie , cu teflon evident, nu am observat nici o urma (momentan) , nici pe masina, nici pe capota. De infundat duzele le-am avut odata... Acuma vedem la vara "urmarile". Inca ceva , masina este curata mai tot timpul , nu suport mizeria in ea sau pe ea , ce vreau sa zic este ca a fost curata masina mai tot timpul , si nu am observat nimic pe vopsea ...

Comment

• Cand e tabla incinsa, vara, apar urme din cauza teflonului. E testata treaba pe bune. Ai grija cu porcaria aia de Jetix...mai e si scumpa

Comment

• Ok , mersi de sfat , o sa ma orientez spre ceva mai ieftin , vazusem la Elf pentru iarna , ceva concetrat 20ron si din 1 l faci 5l(sau 8l) , este ceva de capul ei ? (Update... m-am uitat la tata la masina si a luat din carrefour cu 10 ron 10l de solutie si nu a inghetat bidonasul (-25 de grade au fost) ... )
                                Last edited by Nimeni; 25 January 2010, 14:54.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google