Daca il diluezi prea mult o sa inghete la temperaturile astea...in rest e ok Elf-ul.
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postrevulsin iti ajung 5litri toata iarna? cum reusesti? cati km faci pe an?
Comment
-
eu mai cumpar alcool etilic tehnic, la selgros 8.3-9.6 RON pe l 90grade si mai pun peste solutiile astea normale( la 7-9 ROn 5 l) e mai ieftin si mai bun ca spirtul. ma feresc de metanoli.
Am mai luat din interex, 5l 14 RON rezistent la -30 grade si are 50% alcool etilic, e romanesc, facut prin dambovita, slatina( va zic maine) o eticheta cu ceva scris( neimpresionanta) dar bun, il folosesc cand ma duc la munte, si daca se incalzeste afar il diluez cu apa distilata(5 l-4.3 ROn selgros) si-l aduc la -15 grade.
Comment
-
Lichid de parbriz din Carrefour pt fiecare sezon in parte.Desi initial in lichidul de parbriz pt iarna am bagat si niste spirt tehnic,acum am renuntat la treaba asta din cauza mirosului care intra si in interior.
6 lei 5 litri.Iar iarna pt gheata de pe parbriz,sfanta racletaLimba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Eu am pus lichid pt fiecare sezon, dar nu cine stie ce minuni, din ala luat la 8-10 lei bidonul de 5l din Interex/Kaufland. Nu mi-a creat probleme, nu l-am gasit niciodata inghetat asa ca nu-l aditivez cu nimic .
Urasc sa dau cu racleta, plus ca exista sanse mari sa zgarii tot parbrizu'... daca stiu ca trebuie sa plec cu masina dimineata devreme mai bine imi pun de seara o folie subtire pe parbriz pe care o prind inchizand usile peste ea. Dimineata o dau jos in 10 sec si am plecat, nu mai stau sa raschetez la parbriz .
Comment
Comment