ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce folositi pt parbriz?

ce solutie pt spalat parbriz sa-i pun ca nu stiu si sa nu fac vreo prostie in sensul sa nu stric ceva. folositi produse dacia sau.... specificati si pretul va rog

Io bag ori de care numa lichid de iarna sa fie (adica din ala cu -25), si vara ii bag tot din asta ( de 3 ani tot din asta si nu are probleme, bn mi se mai infunda o duza da nush daca lichidu ii de vina). Apa nu am bagat niciodata
    ...de doi lei :p

Comment

eu am apa )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am folosit solutii dealea de prin Metro, Real, Carrefour, sunt maxim 6 lei bidonul de cca 5l. Nu am pus inca solutii concentrate, sau mai scumpe, nu a fost cazul, si astea si-au facut treaba. Asa ca nu stiu cu ce ai putea gresi, folosind si tu la fel.
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Eu pun solutia aia roz de la dealer, e mai scumpa dar sterge cel mai bine, fata de ieftinaciunile din Carrefour, Metro, Selgros, astea nu sterg bine insectele de parbriz, si mai lasa si dare cateodata.
          9,5 lei sticla de 1L.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by FLORYN
            Eu am folosit solutii dealea de prin Metro, Real, Carrefour, sunt maxim 6 lei bidonul de cca 5l. Nu am pus inca solutii concentrate, sau mai scumpe, nu a fost cazul, si astea si-au facut treaba. Asa ca nu stiu cu ce ai putea gresi, folosind si tu la fel.
            si eu la fel tot solutie de spalat parbrizul iau din metro la bidon de 5L si e bunicel desi are miros de spirt

Comment

de 7500 de km apa chioara si de 2 ori "spirt" din metro care mi-a ramas de la tico
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Licoarea rozzz!

Originally posted by andrei
                Eu pun solutia aia roz de la dealer, e mai scumpa dar sterge cel mai bine, fata de ieftinaciunile din Carrefour, Metro, Selgros, astea nu sterg bine insectele de parbriz, si mai lasa si dare cateodata.
                9,5 lei sticla de 1L.
                Exact d'asta pun si eu, diluata cu apa distilata. La iarna o s-o las nediluata. E foarte buna chestia asta roz, dar la mine (Calarasi) la dealer costa 10 lei sticla de 1 litru. Dai un ban, dar face

Comment

o porcarie din Selgros. Sterge binisor dar lasa urme pe capota. Stiti cand iei mana de pe maneta ultimii stropi cad pe capota si se usuca si arata de zici ca e data cu lichide corporale. La iarna cumpar si eu chestia roz de la dealer daca spune-ti ca e buna.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mi-a spus cineva sa bag si un pic de sampon cu ceara, cica sterge mai bine si nu mai sta apa pe el...

Comment

Da, are dreptate, sau poti sa pui si in solutia de spalat parbrizul ceara, dar intimp, daca pui asa mereu o sa apara pe parbriz si pe stergatoare grasime, pe care nu stiu cum o mai scoti.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

O sa pun sampon cu ceara, numai bine spala mai bine si il si protejeaza. dar nu stiu ce o sa fac cu restu' de sampon...ca eu nu o spal acasa, exclus perie sau burete!

Comment

Alea ieftine de la supermarketuri pot sa aiba miros insuportabil sau sa nu curete deloc... cam asta am constatat.
                          Ultima data am bagat de la ROMPETROL si e OK.
                          CsB
                          Ambition 1.6 MPI

Comment

Go

Solutia roz.. de la dealer, e intradevar mai scumpa dar sterge foarte bine si sunt foarte multumit de ea)

Comment

Apa chioara vara. Bine ca mi-ati amintit, ma duc sa completez.
                              numar secundele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google