Macar pune apa distilata ca aia chioara mai lasa urme de sare.
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
-
Originally posted by vi_escuAm vazut o reclama la solutie de spalat cu teflon!? A folosit cineva si la ce preturi este. (eventual daca merita)
Comment
-
Eu am un logan de putin timp si e prima mea masina. Incerc sa fiu atent la toate detaliile si sa invat cat mai mult, ieri am pus si eu pt prima data lichid de parbriz si va asigur ca inainte de asta m-am uitat in manualul masinii si nu scria nimic de un vreun lichid roz de la dealer care ar fi recomandat. Asa ca am cumparat o "ieftinaciune" din Kaufland sper sa nu fie probleme, oricum unde parchez eu la servici e sub niste nuci si cam tot timpul apare gainatz de pasare. Cladirea de birouri unde lucrez eu e facuta pe terenul unei case batranesti taranesti si proprietarul a pastrat casa si nucii.Logan ABS plus 1.4
Comment
-
Originally posted by gxgAi grija cu locul de parcare,ca s-ar putea sa-ti gasesti masina plina de adancituri de la nucile care cad.Logan ABS plus 1.4
Comment
-
Solutie de parbriz,bidon la 5 litri,asta care o am acum nu e prea grozava.Am luat-o din.... nu mai stiu,oricum e de aia la 5 sau 6 lei.Nu prea sterge bine , o sa iau ceva mai scumputz data viitoare,un pic nu multForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by sanduNu m-am gandit niciodata la chestia asta, pot fi asa de periculoase?
Comment
-
Originally posted by andreiEu am pe toata capota vreo 10 infundaturi mari facute in cateva saptamani de nucile care cad din copac, pe plafon vreo doua gauri si una pe portbagaj. Asa ca ai grija unde o parchezi.Logan ABS plus 1.4
Comment
-
Solutia aia roz e cea mai buna si miroase super fain. Am bagat un c***t de la petrom, care pute a tzuica, e de groaza...si de vara...si concentrat...nu stiu ce a fost in capu' meu. Ma gandesc acum sa iau ceva de iarna, dar sa miroasa bine, a parfum nu a tuica.
Comment
Comment