ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Macar pune apa distilata ca aia chioara mai lasa urme de sare.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

urme de sare? dar ce baga apa din mare? :O
      http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

sunt urme de calcar nu de sare...

sigpic

Comment

Am vazut o reclama la solutie de spalat cu teflon!? A folosit cineva si la ce preturi este. (eventual daca merita)
          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

Eu folosesc orice solutie de parbriz care nu trebuie combinata cu apa (nu mai stiu numele, doar ca e la 5 litri, o cumpar din Real)
            sigpic

Comment

Originally posted by vi_escu
              Am vazut o reclama la solutie de spalat cu teflon!? A folosit cineva si la ce preturi este. (eventual daca merita)
              Nu merita. Am vrut sa-mi iau si eu, si mi-a zis un prieten ca i s-a imbacsit parbrizul de la ea si dupa ce da cu stergatoarele raman dare multe pe parbriz.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

la fel ca mareom, bag ce prind de prin real, praktiker...
                oricum de pe parbriz, insectele le spal cu solutie de geamuri
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Eu am un logan de putin timp si e prima mea masina. Incerc sa fiu atent la toate detaliile si sa invat cat mai mult, ieri am pus si eu pt prima data lichid de parbriz si va asigur ca inainte de asta m-am uitat in manualul masinii si nu scria nimic de un vreun lichid roz de la dealer care ar fi recomandat. Asa ca am cumparat o "ieftinaciune" din Kaufland sper sa nu fie probleme, oricum unde parchez eu la servici e sub niste nuci si cam tot timpul apare gainatz de pasare. Cladirea de birouri unde lucrez eu e facuta pe terenul unei case batranesti taranesti si proprietarul a pastrat casa si nucii.
                  Logan ABS plus 1.4

Comment

Ai grija cu locul de parcare,ca s-ar putea sa-ti gasesti masina plina de adancituri de la nucile care cad.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Solutie "Number 1" din Carefour. Are detergent, nu ingheata si nu topaie stergatoarele pe parbriz (nu scartie).

Comment

Originally posted by gxg
                        Ai grija cu locul de parcare,ca s-ar putea sa-ti gasesti masina plina de adancituri de la nucile care cad.
                        Nu m-am gandit niciodata la chestia asta, pot fi asa de periculoase? Oricum am remarcat un fel de pete albastru-violet de la cojile nuca.
                        Logan ABS plus 1.4

Comment

Solutie de parbriz,bidon la 5 litri,asta care o am acum nu e prea grozava.Am luat-o din.... nu mai stiu,oricum e de aia la 5 sau 6 lei.Nu prea sterge bine , o sa iau ceva mai scumputz data viitoare,un pic nu mult
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by sandu
                            Nu m-am gandit niciodata la chestia asta, pot fi asa de periculoase?
                            Eu am pe toata capota vreo 10 infundaturi mari facute in cateva saptamani de nucile care cad din copac, pe plafon vreo doua gauri si una pe portbagaj. Asa ca ai grija unde o parchezi.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                              Eu am pe toata capota vreo 10 infundaturi mari facute in cateva saptamani de nucile care cad din copac, pe plafon vreo doua gauri si una pe portbagaj. Asa ca ai grija unde o parchezi.
                              Ha ha sa vezi acum ce show o sa fie cu aia de la banca, am sa ocup locurile din fata, parca il vad deja pe paznicul bancii. Nu are decat sa vina proprietarul building-ului sau directorul bancii la mine sa discutam, le-am zis sa taie nucii aia ca mai faceau doua locuri de parcare.
                              Logan ABS plus 1.4

Comment

Solutia aia roz e cea mai buna si miroase super fain. Am bagat un c***t de la petrom, care pute a tzuica, e de groaza...si de vara...si concentrat...nu stiu ce a fost in capu' meu. Ma gandesc acum sa iau ceva de iarna, dar sa miroasa bine, a parfum nu a tuica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google