imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, dar , din utilizarea functiei search, doar acest topic mi s-a parut relativ corespunzator pentru problema mea, iar altul nou nu vad de ce as face.
problema mea este urmatoarea
s-a spart oglinda din dreapta in urma unei lovituri usoare. marea parte a bucatilor de geam a ramas inca acolo, astfel am putut sa verific daca functia de reglare inca mai merge. presupun ca nu s-au rupt clemele , din moment ce inca se misca dupa cum ii cer.
Pot schimba doar geamul, sau trebuie tot sistemul? daca schimb doar geamul, pot prinde firele din spate de acesta? daca trebuie schimbat tot sistemul, se merita sa-l fac pe casco?
va multumesc anticipat
Le: am inteles ca are relevanta tipul, ph1 sau ph2.
Loganul este berlina, kiss fm de 1.4, cu un an si jumatate experienta de viata.
Presupun ca e ph1...
problema mea este urmatoarea
s-a spart oglinda din dreapta in urma unei lovituri usoare. marea parte a bucatilor de geam a ramas inca acolo, astfel am putut sa verific daca functia de reglare inca mai merge. presupun ca nu s-au rupt clemele , din moment ce inca se misca dupa cum ii cer.
Pot schimba doar geamul, sau trebuie tot sistemul? daca schimb doar geamul, pot prinde firele din spate de acesta? daca trebuie schimbat tot sistemul, se merita sa-l fac pe casco?
va multumesc anticipat
Le: am inteles ca are relevanta tipul, ph1 sau ph2.
Loganul este berlina, kiss fm de 1.4, cu un an si jumatate experienta de viata.
Presupun ca e ph1...
Comment