Hm...filtru ala de Carbon nu e la faru' din dreapta?
Filtru De Benzina.
Collapse
X
-
si ala la ce foloseste(filtrul de carbon)? tot la benzina? ca e ceva cilindric...si cu furtunase...parca ar fi filtru de benzina...cred. dar daca nu are decat in pompa de benzina, nu pot sa-i pun eu altul pe undeva pe traseul furtunului de alimentare dinspre rezervor spre motor? da.. cel opus bateriei.. pe partea pasagerului...sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
e vana de respiratie a vaporilor de benzina din rezervor. cand presiunea vaporilor ajunge la un prag stabilit, se deschide electrovalva respectiva si acei vapori in exces sunt absorbiti de motor si arsi.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
exact asta mai trebuie, sa tai si sa te intepi in rampa de injectie. filtrul de la batrana vezi ca era pus pe aspiratia unei pompe cu membrana, asta are pompa care impinge 3 bari in teava. taia si pune un furtun cu o cosmelie din aia de plastic din targ, ca sigur tine. la ce vreti musai al doilea filtru? ca benzinarul chiar nu are probleme cu benzina daca e mai jecgoasa un pic. nu e asa pretentios ca dizalul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postexact asta mai trebuie, sa tai si sa te intepi in rampa de injectie. filtrul de la batrana vezi ca era pus pe aspiratia unei pompe cu membrana, asta are pompa care impinge 3 bari in teava. taia si pune un furtun cu o cosmelie din aia de plastic din targ, ca sigur tine. la ce vreti musai al doilea filtru? ca benzinarul chiar nu are probleme cu benzina daca e mai jecgoasa un pic. nu e asa pretentios ca dizalul.
3 bari nu mi se pare o presiune chiar mare, in cauciucuri avem 2-2.2 bari nu atmosfereLast edited by ovidello13; 26 December 2010, 22:20.
Comment
-
Originally posted by ovidello13 View PostRenault Simbol si Clio 2, cu aceeasi motorizare si acelasi sistem de alimentare, au un al doilea filtru de benzina extern si situat langa rezervor pe partea dreapta a masinii sub pasagerul dreapta spate si care se schimba o data la 30000 km.
3 bari nu mi se pare o presiune chiar mare, in cauciucuri avem 2-2.2 bari nu atmosfere
Si 3 bari e o presiune mare pentru un filtru, crede-ma!!
Gandeste-te ca elementul filtrant e hartie... o poate deforma, rupe.
Comment
-
Originally posted by ovidello13 View Post... 3 bari nu mi se pare o presiune chiar mare, in cauciucuri avem 2-2.2 bari nu atmosfere
3 bar (2,96 atm) este într-adevăr o presiune maresigpic
Comment
-
RCB sa stii ca rezista,pompa de benzina ajunge sa bage pana la 4-5 bari,dar supapa de suprapresiune descarca pana la 3-2,7 bari,pentru a mentine o presiune constanta la injectoare
cand se arde pompa de benzina,filtru se curata prin suflare cu compresoru,se sufla pe unde iese benzina din el,altfel nu se umbla la ansamblu pompa,filtruLast edited by nikuniku; 20 April 2011, 16:56.
Comment
Comment