Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Debica Pasio, aproape 4 ani, 40 000Km, am mers cu ele si vara si iarna, le mai tin pana la iarna apoi iau alte gume ca astea s-au uzat. S-au comportat super bine pe asfalt, nu am avut probleme cu ele, decat iarna trecuta fiind cam uzate am avut mici probleme de tractiune ).

Comment

• pai viorel aceleasi gume le-am si eu. aproape 3 ani si 70 de mii de km...
      in ce sens s-au uzat? nu mai au carne pe ele??? eu mai am cam 50% carne din starea initiala dar s-au rupt sarmele in ele , in interior si ``bat`` la de la 20-30 in sus , ale tale cum sunt?

sigpic

Comment

• Mai pot face km cu ele, da mai am doar 1mm max 2 pana la semnul de uzura si nu am chef sa ma cert cu garcea apoi. Le-am cam chinuit si la indemanare si la liniutze, da mai mult s-au tocit la mersul prin oras, si drumuri montane, sa tot iei viraje mereu e normal sa se toceasca repede. 70% din km au fost facuti doar in oras. Cred ca ma tin vreo 55 000 dar daca imi pun altele noi nu le mai dau jos de pe jenti, incerc sa gasesc ceva all seasons, daca nu imi pun debica frigo 2 M+S

Comment

• Salut.

Ale mele sunt michelinuri din fabrica, din 2007 dec. am facut cu ele 36165km si sunt in stare buna. Lejer rezista si vara urmatoare. Sunt anvelope 4 seasons, deci am mers numai cu acestea, dar inainte sa vina zapada imi voi cumpara un set de anvelope de iarna ca e mai sigur asa
          Cu 10000km in urma le-am schimbat intre ele si cele din spate au ajuns in fata. Sunt multumit.

Comment

• Raspunsul la intrebarea asta e la fel de relativ ca cel dat la intrebarea "Cati km faci cu un plin de combustibil?". Pe cei din Timisoara, care mergeau des la sannicolau probabil ca ii tineau muult mai putin decat pe cei care circula zilnic in oras cu masina la munca si cumparaturi si merg de 2-3 ori pe an in afara lui, in concediu/la tara. Deci nu prea inteleg care-i utilitatea threadului...
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• andrushk e fixbambucea...

vioreljiji ,ijteresant ce zici tu , si incerc sa gasesc o explicatie , eu am 70 de mii din care 60 de mii in oras eu nu particip la indemanare dar am dat vreo 3-4 burnouturi si egalam gradul de tocire si totusi ma oftic ca mai am „carne„ pe ele dar nu mai tin insertile...

sigpic

Comment

• Originally posted by ham04 View Post
                Uita-te la martorul de uzura de pe ele.

Am incercat sa am uit si la martorul de uzura, insa nu am vazut nimic.. Care este acel martor de uzura? ..
                Mi s-a stricat si camera si nu pot face poze.. X(
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Martorul de uzura e asta:
                  Attached Files
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                    andrushk e fixbambucea...

vioreljiji ,ijteresant ce zici tu , si incerc sa gasesc o explicatie , eu am 70 de mii din care 60 de mii in oras eu nu particip la indemanare dar am dat vreo 3-4 burnouturi si egalam gradul de tocire si totusi ma oftic ca mai am „carne„ pe ele dar nu mai tin insertile...
                    Multi cu felurite Debica s-au vaitat ca in timp capata bataie radiala. N-ai ce sa le mai faci. Altele alta marca.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Deci ale mele nu bat nici la 165, isi merita pe deplin banii, motorul e diesel, masina e grea, + 6 persoane, in Pitesti drumurile sunt vai de mama lor, de Maracineni probabil ca s-a tot dat pe la televizor, asa ca invartind mereu volanul pe loc se cam duc, si se mai duc si din cauza ca jentile sunt pe 6,5 in loc de 6 cat au cele originale (latimea) si sunt mai iesite in exterior, adica se simte un pic cand iei viraj maxim. Foarte rau se tocesc pe drumurile forestiere, traseele montane, dac as fi avut 4x4 urcam mult mai usor, asa cu astea uneori iese fum din cauciuc pana ajung in varf.
                      Pe masina de firma un VW am debica navigator 2 195/65/15 all seasons, au 35 000 si mai merg cel putin pana la 70 000. Le-am testat pe zapada si sunt net superioare decat pireli de iarna, am facut n testuri de franare cu acelasi model de vw. La 165 de lei navigator 2 si maxim 140 lei debica pasio, eu zic ca si caliate pret sunt super k.
                      Deci pot spune ca pentru raportul calitate pret sunt foarte multumit de ele, iar ca sa dau o data la 4 ani max 600RON pe 4 cauciucuri nou noutze nu mi se pare mult. Oricum indicat e ca sa nu tii un cauciuc mai mult de 4 ani pentru ca incep sa imbatraneasca rau.

Comment

• Originally posted by andrushk_mib View Post
                        Martorul de uzura e asta:
                        Multumesc pentru lamurire. M-am uitat la acel martor.. nu stiu cum au fost cand le-am cumparat dar mai am cel putin 4-5mm(poate ma insel, insa mai este destul pana sa ajunga la acele damburi)
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                          pai viorel aceleasi gume le-am si eu. aproape 3 ani si 70 de mii de km...
                          in ce sens s-au uzat? nu mai au carne pe ele??? eu mai am cam 50% carne din starea initiala dar s-au rupt sarmele in ele , in interior si ``bat`` la de la 20-30 in sus , ale tale cum sunt?
                          eu am Michelin Energy si au 87.000 km si cred ca mai merg 3000
                          a aparut ultimul indicator de uzura

Comment

• eu am fost multumit de kormorane: 4ani,68000km, fata dusa, spatele mai merge, utilizare in limita bunului simt. apreciez parerile. e bine de stiut

Comment

• Kormoran, Barum (vorbim de ce echipeaza Loganul din fabrica) au plastic mult in compozitie, de aia se uzeaza greu. Michelin, ContiEco se duc mai repede. Nu toate care tin 100k sunt bune ca performante, dar din punct de vedere al costurilor sunt bune.
                              Am tinut niste Barum pana la 60k, mai mergeau dar le-am dat jos.
                              Sa vad Dunlop-urile cat tin, dupa 15k nu dau semne de oboseala. In schimb, pe alta masina, niste Fulda dupa 40k deja trebuie schimbate.

Comment

• eu am avut michelin din 2008 mor tinut cam 55000km,rulati jumate afara jumate in tara.acuma am matador elite 2,sunt curios la car rezista,am deja cu ele vreo 20000km ele arata bine la ora actuala

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google