Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am momentan 58000km si sunt kormoran.sper sa ajung pe la vreo 80-90.000km si le skimb.
    am gume de iarna sportiva facute la continental in timisoara si stau foarte bine pe zapada si polei.

Comment

FALS(PWR). Cat ai dat pe DUNLOP??? Eu am intrebat si pe alte topicuri si nimic(Iulian)

Comment

Scuze, nu mai stiu unde... au fost 700 ron cu montaj cu tot.

Comment

Depinde cum o calci,cum pleci de pe loc etc etc...In seara asta am vazut un filmuletz cu Loganul lui crististreulea si nu cred ca l-au mai tinut prea mult dupa filmuletz.....Oricum a fost destul de tare filmul
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

burnul s-a dat in urma cu o saptamina, deci inca ma mai duc gumele. eu zic ca mai merg lejer 20.000 in starea lor de acum. sper sa le schimb si sa nu prind inca 20.000 cu ele. daca urmeaza sa le schimb, prin acel fum se vor vedea si scintei :d
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pot sa dureze o ora sau pot sa tina 80000 (michelin)
              totul depinde de bani pe care ii ai,sau pe care ti poti permite pentru ai baga in masina
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by boris
                are cineva idee de unde pot face rost de un catalog pt anvelope cu detali de ex : cum is gumele pe logan 185/65/15 88 T(88t am inteles ca is pt viteza )deci mar interesa ce tipuri ar mai fi.10x
                scuze de intarziere, dar poate ti-e de folos...
                btw, nu vreau sa fac reclama, luati-o doar ca pe un fel de introducere in lumea anvelopelor...paginile 18 si 22 in principiu...

Our Goal: Healthy Mobility - clean, safe and connected. Our heart beats for this. Learn more about it on our homepage.

ce mai pot sa va zic, ca la gumele conti, barum, semperit, general, uniroyal, mabor, daca vedeti undeva pe partea laterala indicativul "6G" in stampila, sa stiti ca sunt facute in Timisoara. si alea facute pana in 2005 inclusiv chiar erau bune (am lucrat acolo, raspundeam exact de masinile de testat anvelope)

in alta ordine de idei, eu am conti pe masina, dupa 30000 inca mai au cam 4-5 mm adancime profil (pe fata; spatele este ca si nou). gumele conti au niste dungi (ridicaturi transversale) din fabricatie in profil (martori de uzura) care cand sunt atinsi, inseamna ca profilul are sub 2mm si cauciucul necesita inlocuire.
                Last edited by Seba; 30 October 2007, 13:59.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Salutare..sunt nou pe aici...proapat posesor de logan 1.4 laureat
                  Am luat masina la 10.000 km si am facut cam 3 mii in 2 luni,intrebarea mea este referitor la cauciucuri
                  Am vazut ca am BARUM pe ea...si nu am vazut pe aici pe cineva care sa zica ceva de ele...pe semne ca fostul proprietar le-a schimbat pe cele stock,sau ceva de genul.....
                  Sunt calitative?...sunt peste cele stock de pe logan?
                  Mersi anticipat

Comment

Originally posted by razvanu26
                    Salutare..sunt nou pe aici...proapat posesor de logan 1.4 laureat.Am luat masina la 10.000 km si am facut cam 3 mii in 2 luni,intrebarea mea este referitor la cauciucuri.Am vazut ca am BARUM pe ea...si nu am vazut pe aici pe cineva care sa zica ceva de ele...pe semne ca fostul proprietar le-a schimbat pe cele stock,sau ceva de genul.....Sunt calitative?...sunt peste cele stock de pe logan?
                    Mersi anticipat
                    vezi raspunsul meu de mai sus...sunt mai bune ca montana, kormoranul, dra ceva mai proaste decat conti-urile sau michelin-urile. in general sunt anvelope bune, singura lor "hiba" e ca au peretele lateral ceva mai subtire decat un conti sau uniroyal. deci grija la borduri cu ele . alte detalii, repet, vezi postul meu anterior.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am logan Abs Plus din iunie 2007.
                      Pneurile sunt Continental, de unde stiu ca sunt de vara sau all-sezon?

Comment

zett, in principiu, conti eco contact 2 sau eco contact 3, sunt de vara. daca n-au un semn de fulg de nea pe lateral si nici nu scrie explicit pe ele "all season" sunt de vara. de fapt, sunt sigur ca sunt de vara. de ce ma mai obosesc sa tot postez despre cauciucuri...? exista link mai sus catre documentul de la continental in care se explica totul...

Comment

Confirm ca sunt de vara, pe Logan numai cauciucuri de vara se pun, pe marcile mai cu pretentii ai ca optionale cauciucuri All Season.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merci

Originally posted by csebalyn
                            scuze de intarziere, dar poate ti-e de folos...
                            btw, nu vreau sa fac reclama, luati-o doar ca pe un fel de introducere in lumea anvelopelor...paginile 18 si 22 in principiu...

Our Goal: Healthy Mobility - clean, safe and connected. Our heart beats for this. Learn more about it on our homepage.

ce mai pot sa va zic, ca la gumele conti, barum, semperit, general, uniroyal, mabor, daca vedeti undeva pe partea laterala indicativul "6G" in stampila, sa stiti ca sunt facute in Timisoara. si alea facute pana in 2005 inclusiv chiar erau bune (am lucrat acolo, raspundeam exact de masinile de testat anvelope)

in alta ordine de idei, eu am conti pe masina, dupa 30000 inca mai au cam 4-5 mm adancime profil (pe fata; spatele este ca si nou). gumele conti au niste dungi (ridicaturi transversale) din fabricatie in profil (martori de uzura) care cand sunt atinsi, inseamna ca profilul are sub 2mm si cauciucul necesita inlocuire.

merci de info a fost de mare ajutor
                            acuma am inteles ce reprezinta 88 si T de la cauciuc
                            88 indice de greutate parca (560kg)
                            si T indice de viteza (190 km/h)
                            sigpic

Comment

Eu am un Ambition full opt din 2005 , si am Michelin Energy 185/65/15 88 T pe el. Intrebarea mea este , cam cat costa un set de 4 bucati acelasi model ?
                              http://mitzah.labrute.fr/
                              http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

cam 1000 lei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google