Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vali007
    Corect Csebalyn, printre cele mai bune, si eu lucrez la ei, dar la partea de automotive.
    si anvelopele n-ar fi componente automotive? una din fabricile conti din tm chiar asa se numeste: continental automotive products...si chiar asta e cea care produce anvelope fara o guma buna, degeaba ai motor si frane;motto-ul pirelli e edificator:"power is nothing without control".
    @ supercar: pai asa am zis si eu si vali...gumele conti sunt printre cele mai bune, nu chiar cele mai bune. desi la anvelope de iarna cativa ani de zile conti wintercontact a fost peste michelin, dunlop si altii si aveu cel mai bun raport calitate/pret...testele de anvelope se fac deobicei la cererea firmelor producatoare, ca sa-si promoveze produsele si se testeaza aderenta la franare, capacitatea de tractiune, confortul la rulare, zgomotul in mers, rezistenta la uzura, etc, deci nu-i chiar simplu sa zici aia sau aialalta e mai buna...evident ca un conti, michelin, toyo sau alte marci de renume sunt peste kormorane, matadoare, si alti cremvursti de anvelope, ce mai gasim noi in majoritatea magazinelor...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Kormoranurile K801 sunt de vara, nu all-season cum zic dealerii. Ei nu stiu ce vand si mai si dau informatii eronate, mai bine ar zice ca nu stiu decat sa minta.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dupa parerea mea cauciucurile stock de pe logan(cormoran, montana) ar trebui schimbate imediat ce iti iei masina, sunt foarte proaste pierd aderenta foarte repede, erea sa o patesc de mai multe ori din cauza asta.. Eu le-am schimbat la 3000 de km.. mi-am luat kleber dinaxer hp2 au o aderenta foarte buna si raportul calitate pret este bun. Pentru cine nu stie cauciucurile kleber sunt produse de michelin.

Comment

stiu cum pierd aderenta >.....:| sunt proaste cauciucurile oricum io le-am avut a 2-a vaar si mai merg si a treia ) si alea de iarna sunt in a 2 iarna acum ;) da astea de iarna sunt bengoase ......rup zapada ))
          sigpic

Comment

Am condus Loganul pe zapada de 10 cm, pe un drum pe care nu s-au aruncat materiale antioderapante si nu mi-a placut deloc. Spatele "fuge". TREBUIE sa pun cauciucuri de iarna..Ce imi recomandati?? Sunt dispusa sa dau 10-11 milioane pe 4 cauciucuri...

Comment

Bluee ideal ar fi sa cumperi si un alt set de jante si sa le echipezi cu cauciucuri de iarna,cred ca iti ajung banii si pentru jante.Daca circuli mult pe drumuri acoperite cu zapada se merita efortul.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Cu 15 milioane pot sa cumpar si cauciucuri BUNE si jante?? Poti sa-mi recomanzi niste cauciucuri?? Un amic imi spunea sa cumpar Montana..Dar nu stiu ce sa fac..Este prima iarna in care conduc si nu vreau sa am probleme.

Comment

PIRELLI W190 SNOWCONTROL-88-T le gasesti cam la 210 roni dar sunt mai multe variante chiar si mai ieftine, iar jante gasesti sh rulate 5000-6000 km cam la 250 roni toate.Exclus MONTANA care nici nu se mai fabrica.
                  Last edited by dan.gutu; 3 December 2007, 09:53.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Pe talon scrie asa:
                    fata 185/65 R15 88 T
                    sau 165/80 R14 85 T
                    spate-mijloc 185/65 R15 88 T
                    sau 165/80 R14 85 T

Ce cauciucuri comand eu???

Comment

• cred ca mai e oferta la metro: cumperi 4 gume facute de continental in argentina si 4 jante, total 1070 roni. pt aderenta crescuta, cauciucurile de iarna ar trebui sa fie ceva mai inguste decat cele de vara. de ex la logan cu 185/65r15 ar merge bine 175/70r15 de iarna (problema e ca nu prea gasesti, asa ca mergi pe dimensiunea ce-o ai acum pe masina). ca si gume de iarna, mai ieftine, dar bune, iti recomand barum polaris, conti wintercontact, uniroyal snow. toate sunt facute de conti si sunt ok.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by bluee
                        Pe talon scrie asa:
                        fata 185/65 R15 88 T
                        sau 165/80 R14 85 T
                        spate-mijloc 185/65 R15 88 T
                        sau 165/80 R14 85 T

Ce cauciucuri comand eu???
                        185/65/15 pt.ca o sa cumperi si iti recomand asta,jenti tabla pe 15 de logan,sau poti sa alegi si oferta din METRO,
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• M-am interesat la Medias, la reprezentanta,si mi-au recomandat cauciucurile KLEBER, 200ron/buc cu montaj gratuit..Ce parere aveti?

Comment

• din cate stiu, kleber sunt in principiu anvelope ok. am vaz't in real oferta firestone cu 169 roni/buc. cu montaj ajungi tot la 200. asa ca alege ce vrei, se pare ca banii sunt tot aia. nu uita sa-ti faci si echilibrarea dupa montajul anvelopelor.

Comment

• O sa merg la o vulcanizare si cu siguranta imi si echilibreaza rotile..firestone sunt mai bune decat kleber?? vreau niste cauciucuri foarte bune ptr ca este prima iarna in care conduc si nu vreau sa am probleme...

Comment

• bluee, cred ca daca insisti suficient, fundul va fugi si cu mama anvelopelor de iarna. mai ales ca ligheanul nostru e o masina usoara de c...r oricum iti trebuie grija mai mare decat vara si viteza mai mica, deci nu cred ca o sa ai probleme daca te tii frumos de treaba si nu "sari calul". nu cred ca daca (Doamne fereste!) o sa ai vreo problema poti sa zici ca "bah, din cauza c-am avut kleber si nu firestone...". eu zic sa le iei pe alea care ti-s mai aproape si le pui cat mai repede pe masina.idee e sa nu-ti iei matador si sa te intrebi daca nu cumva conti erau mai bune...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google