Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai dreptate....dar stiind ca am cauciucuri de iarna ma simt mai in siguranta..loganul meu s-a comportat bine pe zapada, chiar mai bine decat ma asteptam..mi-a fugit doar "fundul" dar asta ptr ca era prima data cand conduceam pe zapada si nu stiam cum sa accelerez...probabil o s acumpar kleber..

Comment

• deci te-ai hotarat... spor la urcat munti cu noile gume si grija mare! drumuri multe si masina fara probleme !
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• multumesc...aproape m-am hotarat..trebuie sa aleg intre pirelli si kleber...

Comment

• Originally posted by bluee
          multumesc...aproape m-am hotarat..trebuie sa aleg intre pirelli si kleber...
          fmm de treaba credeam ca-i mai usoara decizia si-ti iei kleber...sau nu se asorteaza profilul cu restul caroseriei ? n-am vrut sa fiu rau...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• esti rau...o cunostinta ma ajuta sa iau pirelli la un pret bun, 8 milioane 4 bucati..cam tot atata costa si kleber...si nu stiu ce a aleg.....sunt hotarata 80% sa iau kleber..

Comment

multumesc...aproape m-am hotarat..trebuie sa aleg intre pirelli si kleber...
              pirelli clar

Comment

• gumele de logan tin ca si cele de BMW, pana se tocesc

* sa nu ma injurati, am vrut sa fiu haios, chiar daca nu imi iese

Comment

• @bluee: Tot Pirelli zic si eu, sunt mai de calitate decat Keleber si tot cam acleasi pret.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

esti rau...o cunostinta ma ajuta sa iau pirelli la un pret bun, 8 milioane 4 bucati..cam tot atata costa si kleber...si nu stiu ce a aleg.....sunt hotarata 80% sa iau kleber..
                    caz in care...pirelli, clar.

Comment

• Vazand discutia de mai sus, m-am informat azi si am gasit Intersprint (produse - nu mai retin precis - de Bridgestone sau de Continental) la pret de 185 ron bucata. Aveau si Goodyear la 205 ron, dar am zis ca eu nu umblu foarte mult iarna, deci nu-mi trebuie cea mai scumpa varianta.

Ce parere aveti? Merita?
                      Martinel rules!

Comment

• @ ruud: da. vezi ca la aceiasi bani iei firestone din real...oricum, eu nu vad mare diferenta intre conti, michelin, pirelli, goodyear, bridgestone, firestone, uniroyal. marcile subsidiare, insa, difera la calitate (vezi matador/michelin vs barum/conti, unde clar conti castiga cu barum-ul)

Comment

• Intre Pirelli si Kleber eu as alege clar Pirelli. Oricum sa stiti ca cele mai bune gume de iarna se numesc Nokian. Este o firma finlandeza axata pana de curand numai pe cauciucuri de iarna. Nu stiu insa la ce preturi sunt
                          sigpic

Comment

• mareom stie! adevarat, Nokian sint foarte bune gume de iarna.
                            ca sa stiti si voi diferenta intre cauciucurile ieftine si scumpe, in caz ca nu am mai zis deja.
                            cauciucurile mai scumpe nu le cumperi doar numele, de regula cele scumpe contin silicon lucru care face sa creasca aderenta cu un plus de 40% pe orice suprafata de rulare. in special pe ud si zapada. din pacate niciunde nu se precizeaza daca contin sau nu silicon, singura diferenta fiind pretul.
                            am vazut testele efectuate pe ud cu aceasi masina, de la viteza de 60km/h pina la oprire a fost o diferenta de 6m ceea ce e enorm de mult!
                            masina era un citroen hatchback mic daca nu ma insel.

sursa Discovery Chanel
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mos Nicolae a declarat ieri ca nu are dulciuri disponibile, asa ca m-a indemnat sa incalt Loganul pentu iarna

Am luat patru genti (140/buc) si patru cauciucuri Interstate (facute de Bridgestone, 185/buc). Gentile le-am luat de la Adax, ca in rest pe oriunde am intrebat li se terminasera gentile pentru Logan... Mi-au dat gratis valvele.
                              Anvelopele si montajul la Edicompany.

Rezultat: alta senzatie, parca esti pe senile, nu alta. Sunt curios sa vad cum se comporta la prima zapada.
                              Martinel rules!

Comment

• Tocmai am descoperit o problema la cauciucurile de vara care au fost pe masina (Conti ECO Contact 3) pana acum.
                                Azi am fost sa iau doua cauciucuri de iarna (atat imi permite bugetul) pe fata, am luat Nokian. Cand mi-au dat jos cauciucurile de vara am ramas mut. Cauciucul are 2 gauri, in sensul ca e rupta, pe unul dintre cauciucuri, iar pe celalalt inca nu e luata bucata din cauciuc dar este desprins destul de bine.
                                Am fost la dealer si au facut poze si le-au trimis la Dacia, sa vada ce zic cei de acolo. Am facut si eu doua poze. va rog sa va spuneti parerea.

Merci
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google