Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• parerea mea fara suparare dar cauciucurile all season is varza
    eu nu as pune asa ceva pe masina
    iarna si cu cauciucuri noi de sezon poti avea probleme daca nu iti adaptezi stilul de condus la drum si trafic
    alt lucru pe care il pot spune ca am circulat cu cauciucurile michlen care erau pe masina peste 100.000 km inca nu erau uzate de tot dar in mers au aparut trepidatii la viteze de peste suta si le-am dat jos sa fiu in siguranta

cu presiunea parerea mea ca pentru un randament maxim folositi presiunile recomandate de dacia sau daca cauciucurile au alte specificatii pe ale producatorului
    astia nu vorbesc degeaba stiu ce au facut si ce au construit
    daca nu lasatile desunflate pentru confort si poate la prima groapa se taie cauciucul,sau daca is prea unflate poti face pana
    Last edited by lenard; 8 January 2011, 15:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am rezerva nefolosita, masina e fabricata in decembrie 2006 si mai pot face rost de inca o rezerva, tot nefolosita dp un golan fabricat noiembrie 2007, ambele pneuri sunt continental eco3, intrebarea mea este : e vreo problema daca le pun pe fata tinand cont de vechimea pneurilor?!
      Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Nu e nici o problema
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Multumesc pentru raspuns domle' darksid3.
          Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Originally posted by adyta View Post
            Am rezerva nefolosita... si mai pot face rost de inca o rezerva, tot nefolosita
            Mersi de idee !
            Ale mele contieco3 au 54000 km in 3 ani si mai duc pana la vara si gata.
            Deci ar tine maxim 60000 km.

Comment

• pe mine au tinut gumele originale vreo 65000 mi km erau michelin

Comment

• Am avut 2 Matador si am facut cu ele si iarna si vara (doar in oras) vreo 45000 km insa cand le-am dat jos abia se mai observau canalele longitudinale :p

Comment

• 81000 Michelin tras de ele bine si inca rulez
                  Ca uzura FOARTE bune.
                  Ca aderenta: uscat+, zapada+, ploaie-
                  Pe udeala se comporta nasol.

Pentru cei 81000 km parcursi, nu pot decat sa dau un plus mare la Michelin.
                  Urmeaza Continental noi noute (mai ieftine, dar cica pe uscat fac legea...vedem...)

Comment

• Conti fac legea pe ud, insa la uzura sunt dezastru. Vorbesc de Conti EcoContact3, care dupa 20.000 km, mai au 2 mm pana in martorul de limita, respectiv 1 mm. Durata de viata preconizata, 10.000 km inca, deci un modest 30.000 / set.

Poate n-ai tras tu destul de tare de ele, Octaviane

Spre comparatie, Dunlop SP WinterSport 3D, masurate dupa 10.000 km de rulaj, au cumulat 2 mm uzura pe fata si 1 mm uzura pe spate. Per total in 20.000 km uzura generala va fi 3 mm, fiind schimbate regulat la 10.000 km intre punti.

Concluzia ? Conti EcoContact este prima si ultima oara. Ma intorc la Fulda si Pirelli.

Scuzati dezacordul de la sfarsit
                    Last edited by dr_mke; 13 January 2011, 23:35. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

• Subscriu la colegul mke. Conti Eco3 au o durata de viata scazuta. Dupa un an (20.000km) profilul prezinta uzura vizibila. Inca o vara ma mai bazez pe ele dupa care, altele.
                      Aderenta buna si mai ales pe ud.

Comment

• asta este o caracteristica intalnita la mai toate pneurile de "marca" , au o aderenta foarte buna dar se consuma mai repede!

Comment

• Dar care sunt mai recomandate pt sezonul mai ploios?????? cu care sa ai o aderenta mai buna pe cand pe jos e ud????? Eu cu cele din fabrica "conti" am aproape 30000 km si mi s-au parut foarte bune si pe zapada sau ploaie. Dar intradevar uitanduma la ele par usor uzate.
                          Last edited by irinell24; 14 January 2011, 17:06.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                            Subscriu la colegul mke. Conti Eco3 au o durata de viata scazuta. Dupa un an (20.000km) profilul prezinta uzura vizibila. Inca o vara ma mai bazez pe ele dupa care, altele.
                            Aderenta buna si mai ales pe ud.
                            Si atunci te mai miri de ce-i asa de scump Michelinu.

Comment

• Eu mai am 2 din vechile Michelin si pot spune ca se comporta f bine tinand cont ca ma apropii de 60000 cu ele , am si 2 eco contact3 (aprox 5000 km) si mi se par mai uzabile.

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
                                Si atunci te mai miri de ce-i asa de scump Michelinu.
                                Daca e s-o luam asa, Kormoranul sunt the best

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google