Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• desi sunt pentru anvelope vara(anul asta imi i-au bg goodrich g force, sau michelin ) si iarna folosesc dunlop wintersport.
    Ca si compromis michelin energy saver, pe care le-am folosit aprox 70000-80000 km. acum am 103000 dar folosesc de iarna de 3 ani.
    In prima iarna au mers michelin apoi, m-am specializat; altceva conti eco3, sunt proaste iarna.
    NU stiu cat mergi, dar mai bine cumperi kormoran , motrio si de vara si de iarna, sau ce gasesti mai ieftin(nu marci fantome) dar eu am mai vazut acum 1-2 ani, prin unele locuri, metro, dealeri masini, la preturi cu 30-50 Ron mai putin decat se discutau pe site-uri sau magazine specializate. daca nu te grabesti , mai cauta, stai cu banii pregatiti, si cand gasesti ceva ieftin si bun, sari.

Comment

• sal

barumu-rile mai tineau 10-20000km dar le-am schimbat pt ca oricum trebuia sa trec cu legile astea iarna pe cauciucuri de iarna sau all season .... aveam genti de schimb si puteam sa iau de iarna dar mi sa parut aiurea si am luat all season .
      Oricum am facut bine ca le-am schimbat deoarece intr-un cauciuc pe spate am gasit un cui ....cine stie ce s-ar fi intimplat daca faceam vreo pana sau explozie la viteza.
      Acum repet am luat niste cauciucuri Nexen all season ...nu le i-au partea ...m-am uitat pe situri din afara RO cica sunt ok .... sint o gramada marci de anvelope de care in romania nu s-a auzit si lumea le spune ca sint NO NAME si care in afara ...sunt cunoscute.
      Oricum sunt mult mai bune decit Barumu-rile de vara si tocite ...mai ales ca barum acum cand le-am schimbat am vazut ca pe spate scria MADE in ROMANIA

bye

Comment

• de parca daca erau facute in hitlerland erau mai bune. aiurea...si conti eco3 si kormoran sunt tot made in romania. si nu se compara...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pt bogdan178.cum se comporta anv.NEXEN?sunt zgomotoase?unde sunt facute?la ce pret le-ai luat.mersi

Comment

• Update, astazi mi-am masurat adancimea profilului la cauciucurile de vara - Conti EcoContact3 - 5.5 respectiv 4.5 mm au mai ramas din cei 8 mm initiali, in cca 20.000 km.
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Citisem pe alte forumuri ca noi ar avea 7mm, dar nici acolo nu era informatia oficiala... Pana la urma cat au noi ? 7 sau 8 mm.
              Last edited by Seba; 15 February 2011, 01:28.

Comment

• Eu dupa 80.000 de km si 3 ani inca mai aveam 6 mm adancime la cele care au fost pe spate.Cele dupa fata le-am schimbat la 40-50.000
                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• kormoranul stock m-a tinut aproximativ 35.000.. le-am schimbat cu firestone care au tinut tot cam asa. pentru iarna am pirelli si asta-i a treia iarna dar sunt ca noi. chiar nu se cunoaste uzura. acum am pentru vara continental 0km pe jante separate.
                  conteaza si stilul de condus dar conteaza si sa ai un set de rezerva de jante (vara iarna) sa nu le omori prin schimbare. pirelli il am cu garantie 5 ani dar conditia pusa a fost sa ramana pe jantele pe care au fost imbracate initial .
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Primul set de Kormoran au tinut aprox 55000km, mai mergeau dar am hotarat sa le schimb dat fiind faptul ca, cauciucul de pe dreapta spate s-a uzat la exterior foarte tare. Am schimbat cu Kormoran Impulser, iar acum la 80000km se mentin bine, exceptie facand cel de pe dreapta spate care e iarasi tocit pe exterior cu 2mm mai mult decat celalalte.

Comment

• a auzit cineva de anvelopele Petlas snow master w651?
                      ce e de ele? stiu ca sunt turcesti

Comment

• Sal

Nexen sunt facute cica in coreea de sud ..sunt mai zgomotoase ca barum dar nu am facut decit un drum mai lung din bucuresti si am mers cu 120-130 km la ora maxim ...n-am avut unde sa ii dau ... Apoi e ceva ciudat cu modelul asta de Nexen all season ...nu cred ca sunt facaturi dar modelul Nexen N2000 ...pe pagina lor oficiala ...se fabrica acest model dar surpriza nu pt 185/65/15 ..
                        Inainte totusi sa le iau m-am uitat pe tyretest.com ..si am vazut ca erau citeva comenturi la Nexen N2000 si avea note bunicele ...fata de Wanly care sunt petarde din start .
                        Am vrut de la inceput all season ...am gasit in tara prin targu mures debica navigator pe la 180-190 ron dar plateai transportul si ajungeai la peste 210 -220 ron.
                        In bucuresti am sunat la o gramada de firme pt debica navigator ...dar de la 210-230 ron pe site surpriza toti vindeau numai peste 240-250 ron .
                        Am gasit prin decembrie la carrefour debica navigator 185/65/15 all season cu 192 ron ...nu stiu daca aveau echilibratul si montajul gratuit . mi-a parut putin rau ca nu le-am luat .

Cu Nexen astea sunt multumit am vazut o gramada de posturi mai ales de peste ocean in care se spune ca raportul calitate pret este excelent si multi au ramas surprinsi ca anvelopele se comporta bine .
                        Stiu in Romania nu sa auzit de aceasta marca ...dar nici peste ocean sa stiti ca nu se stie nimic de Debica Matador sau Barum .

bye

P.S. uitam ...unii zic ca sunt de vara ...insa atita timp cit scrie m+s pe ele si au si Desenul ala cu toate anotimpurile ..nu imi pasa ...cand ninge stau acasa nu plec pe bucuresti buzau iasi ...sa raman inzapezit ...dar cu multumirea ca am anvelope de iarna ...cand e zapada de 40-50 cm ...poti sa ai si lanturi si sau cauciucuri de iarna ...ca tot cu tractorul iesi dupa vreo 2-3 zile ...si in cel mai fericit caz ...fara geamurile masini sparte si furat din ea tot ce se poate fura.
                        Last edited by bogdan178; 19 February 2011, 00:46.

Comment

• despre anvelopele de vara matador puteti sa imi spuneti si mie ceva. le-am gasit la 178ron/bucata cu garantie 5 ani. mi le recomandati sau este ceva mai bun la aceiasi bani?
                          post pentru un amic fara cont
                          Last edited by RAZVAN-005; 26 February 2011, 18:54.
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• sal

Nu cred ca gasesti ceva mai ieftin la pretul asta ...garantia mi se pare insa cam mare care se ofera .... eu am 2 ani la all season .... si la cele de vara stiu ca este de 3 ani ...dar poate ma insel .
                            Daca iti baga si montaj si echilibrat in pretul anvelopei e chiar pret de pret .

Insa ai grija sa nu fie resapate sau fabricate acum vreo 3-4 ani.

Comment

• Din pacate, anevelope 185/65/15 sub 200 lei/bucata o sa fie greu de gasit, poate vreo promotie la retailerii mari, dar asta mai incolo, pe la finalul lui martie si probabil pentru marfa produsa la inceputul anului 2010 si ramasa un an pe stoc.
                              Verificati DOT-ul cu atentie, pana la urma daca e din a 2-a jumatate a anului 2010 si merita la pret, se pot cumpara. Anul trecut in primavara au fost la Metro oferte pentru Dunlop SP01 (238 lei/bucata) si pentru ContiEco3 (208 lei bucata, parca), parca si pe la reprezentantele Dacia. Cu rabdare, se gaseste cate ceva.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                                Update, astazi mi-am masurat adancimea profilului la cauciucurile de vara - Conti EcoContact3 - 5.5 respectiv 4.5 mm au mai ramas din cei 8 mm initiali, in cca 20.000 km.

Masuratoarea ai facut'o la martorul de uzura?
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google