Masuratoarea s-a facut la adancimea profilului. Martorul de uzura nu ma intereseaza, la 3 mm profil schimb gumele, mai ieftin decat sa tamponez masina pe sosea uda.
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
pentru adyta
Originally posted by adyta View PostAm rezerva nefolosita, masina e fabricata in decembrie 2006 si mai pot face rost de inca o rezerva, tot nefolosita dp un golan fabricat noiembrie 2007, ambele pneuri sunt continental eco3, intrebarea mea este : e vreo problema daca le pun pe fata tinand cont de vechimea pneurilor?!
Am intrebat la magazin si mi-au spus ca seriile sunt diferite si ar putea fi mici diferente de greutate grame-zeci de grame care ar influenta in felul asta masina.Drept urmare ca sa nu le arunc primavara asta le pun pe spate si nu cred ca acolo va mai influenta masina in vreun fel.
Sper sa nu patesi si tu la fel.
Comment
-
Originally posted by ham04 View PostEchilibreaz-o, de aia trage intr-o parte. Echilibreaza janta si nu o sa mai ai probleme
singura diferenta e ca unul avea 2 ani si nefolosit deloc iar celalalt nou de acelasi tip
probabil pentru o echilibrare ar trebui sa aiba aceasi greutate,habar n-am oricum puna la toamna se uzeaza si la anul iau altele
Comment
Comment