Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masuratoarea s-a facut la adancimea profilului. Martorul de uzura nu ma intereseaza, la 3 mm profil schimb gumele, mai ieftin decat sa tamponez masina pe sosea uda.
    sigpic

Comment

• pentru adyta

Originally posted by adyta View Post
      Am rezerva nefolosita, masina e fabricata in decembrie 2006 si mai pot face rost de inca o rezerva, tot nefolosita dp un golan fabricat noiembrie 2007, ambele pneuri sunt continental eco3, intrebarea mea este : e vreo problema daca le pun pe fata tinand cont de vechimea pneurilor?!
      Eu am incercat aceiasi treaba cu rezerva michlen eco-nu stiu exact cum se numeste,si a aparut o problema.In mers volanul imi sta un pic in dreapta pentru a merge drept.
      Am intrebat la magazin si mi-au spus ca seriile sunt diferite si ar putea fi mici diferente de greutate grame-zeci de grame care ar influenta in felul asta masina.Drept urmare ca sa nu le arunc primavara asta le pun pe spate si nu cred ca acolo va mai influenta masina in vreun fel.
      Sper sa nu patesi si tu la fel.

Comment

• Echilibreaz-o, de aia trage intr-o parte. Echilibreaza janta si nu o sa mai ai probleme

Comment

• poti sa ii faci mama echilibrarii, daca una din anvelope e mai grea o sa traga.
          sigpic

Comment

• Asa e. Se intampla de obicei la cele reesapate, dar daca ai ghinion, si la cele noi.

Comment

• Da, dar la cele noi ai garantie si in caz ca se intampla sa nu poata fi echilibrata roata din cauza anvelopei, ar fi normal sa ti'o schimbe.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by ham04 View Post
                Echilibreaz-o, de aia trage intr-o parte. Echilibreaza janta si nu o sa mai ai probleme
                eu ma duc la vulcanizare cu rotile nu le pun in garaj,erau echilibrate
                singura diferenta e ca unul avea 2 ani si nefolosit deloc iar celalalt nou de acelasi tip
                probabil pentru o echilibrare ar trebui sa aiba aceasi greutate,habar n-am oricum puna la toamna se uzeaza si la anul iau altele

Comment

• am patit eu cu 2 conti ani diferiti. Nu am reusit sa o fac sa nu mai traga neam.
                  sigpic

Comment

• poate sa vina caldura !!!! am cauciucuri noi : Debica Pasio (210ron/buc)
                    Attached Files
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Sa le porti sanatos si fara incidente.
                      Cine mai doreste, auzisem pe undeva de oferta la anvelopele astea la Dedeman: 190 lei/buc (si se dadeau in viteza).

Comment

• 1. sa le porti sanatos.
                        2. eu am vazut la metro pe la 220, si sava tot peste 200, eu nu prea inteleg cum pot da unii mai mult de 200 (bine nu ma refer la tine) pe niste anvelope asa ai asa; cand de ex. BF goodrich g grip este 210-230.

Comment

• BF Goodrich g grip vindea ag16edi cu 200 lei bucata, noi.

Comment

• Atat costa si la magazin
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Am gasit si eu azi la unul on-line, dar pe piata, cel mai ieftin era 210-220

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                                Atat costa si la magazin
                                Poate, dar la magazin nu negociezi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google