Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, dar magazinul iti da o oarecare garantie.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Stiu, 5.000 de km (sau 12/24 luni parca, in functie de marca), fara sa se uite la kilometrajul masinii tale.
      Pentru Romania, garantia mi se pare inutila. Oricum, nu cred ca daca te duci la 2 luni distanta ca a iesit vreo sarma din guma, iti dau aia banii inapoi sau schimba anvelopa.
      Explicatii vor gasi ei multe: drumuri proaste, ai agatat cauciucul in ceva, ai lovit o bordura ei altele. Acum fiecare cu norocul lui, n-am nimerit vreodata o guma proasta, si am ceva cauciucuri cumparate pana acum.
      O guma noua e o guma noua, acum fiecare decide de unde o cumpara.

Comment

• si cum v-am spus am si pus cauciucurile pe ea
        Attached Files
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• sal

am o lovit azi o bordura cu viteza f mica undeva sub 5 km/h si apoi am constatat ca am muscat un pic din cauciuc . adica o gaura adinca de maxim 2 mm pe profilul exterior . iar lata la fel vreo 3 mm . Am mers cu masina nici o diferenta ... m-am dus la vulcanizare cei de acolo mi-au zis ca daca intervin strica mai mult decit repara . altii la alta vulcanizare mi-au spus ca daca nu a ajuns la stratul de panza exterior nu este nici o problema . M-am uitat pe cauciuc si stanta cu DOT este mai adanca decit gaura provocata de bordura .

La ce sa ma astept ? va face galma sau explozie cumva anvelopa ? Se poate repara asa ceva ? Pana atunci am reparat-o eu cu Super Glue

Comment

• Eu am reusit in sfarsit sa schimb azi cauciucurile de iarna cu cele de vara, originale ale masinii(Michelin Energy).Am 52.000 de km la bord si pot sa spun ca sunt inca in stare buna.

In urma schimbului, am introdus si rezerva(nefolosita deloc pana acuma) in uz, punand-o pe roata dreapta fata.Oare sa am probleme la directie din cauza ca exista totusi o mica diferenta intre cele 2 roti fata?

Voi cum ati procedat?Ati pastrat rezerva intacta sau ati introdus-o si pe ea in ,,circuit"?

Multumesc!

Comment

• Am cumparat un cauciuc "frate" cu ala rezerva. Diferenta de uzura se simte la franare de urgenta de la viteza mare.

Comment

• e normal

normal ca se simte diferenta...cand franezi pe dreapta iti tine mai mult deoarece cauciucul e nou si tinde sa se infiga in asfalt.Acelasi lucru si la demaraj dreapta o sa-ti traga frumos dar stanga s-ar putea sa-ti fuga.(asta in cazul demarajelor mai agresive)
                ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
                ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

• am 2 cauciucuri desperecheate.Daca doreste cineva preferabil din BV, 100lei buc.
                  -Debica pasio 185/65/15 (martie 2009-masina),sunt niste fotografii mai sus cu profilul lor.
                  -Kormoran aceiasi dimensiune(martie 2007).
                  Ambele au fost rezerve si nu au mai mult de 300 km rulati.
                  tel:0721163980
                  ex:
                  Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
                  Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• Baga o poza cu Kormoran-ul.M-ar interesea si vorbim.poate reusesti sa le trimiti prin curierat sau posta!Stima, Ionut.
                    ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
                    ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

• DOT Debica 4308
                      DOT Kormoran 4006
                      Attached Files
                      ex:

Comment

• Anuntul nu mai este valabil.
                        Cauciucurile s-au dat.
                        ex:

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google