Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• io am montane de 40.000 si oricum mai tin sigur vara asta .probabil si la vara ))
    sigpic

Comment

• poate ca au scimbat ceva la ele ca eu am o parere foarte proasta despre montana
      sau poate ai mers prin aer
      sigpic Alexandria

Comment

• s-a mers omeneste cu masina . nu s-au facut derapaje, patinari, franari cu scartaiala .. Oricum nu sunt bune cauciucurile. pe iarba zici ca sunt pe zapada. Sunt proaste dar au mers si mai merg un pic ( o vara , maxim doua )
        sigpic

Comment

• adevarul e ca si eu anmers 3ani cu supernova tot cu montana
          zimti mai aveau dar imbatrinise pe lateral
          de-aia am zis ca nu-s bune
          sigpic Alexandria

Comment

• eu am pe masina cauciucuri Michelin si am aproape 40500 km . sunt putin tocite pe exterior, dar mai merg cel putin pana pe la 60 000 km

Comment

• Am Michelin Energy pe Logan, 30.000 km şi sunt OK, eu sunt mulţunit de gradul redus de uzură. După cum au spus majoritatea celor de pe forum, durata de viaţă a unei anvelope este direct determinată de stilul de condus, asta mai ales la maşinile fără ABS.
              Ale mele cred că merg lejer până la 60.000 km, recunosc nu-mi place să bruschez maşina.
              Baftă şi cauciucuri cât mai puţin uzate - pt cei ce-şi doresc asta!
              Pt. cei care vor adrenalină - distarcţie plăcută!

Comment

• Conti mele ale au 60000 da crek mai merg 10-15000. Oricum dupaia le pun pe cele d ep spate pe fata si le mai duc inca 10-15000. Cele de pe spate la 60000 mie imi par noi.

Comment

• Originally posted by vali007 View Post
                  Tocmai am descoperit o problema la cauciucurile de vara care au fost pe masina (Conti ECO Contact 3) pana acum.
                  Azi am fost sa iau doua cauciucuri de iarna (atat imi permite bugetul) pe fata, am luat Nokian. Cand mi-au dat jos cauciucurile de vara am ramas mut. Cauciucul are 2 gauri, in sensul ca e rupta, pe unul dintre cauciucuri, iar pe celalalt inca nu e luata bucata din cauciuc dar este desprins destul de bine.
                  Am fost la dealer si au facut poze si le-au trimis la Dacia, sa vada ce zic cei de acolo. Am facut si eu doua poze. va rog sa va spuneti parerea.

Merci
                  Azi am fost la reprezentantul Continental din Timisoara (Frank... nu mai stiu cum) si am luat 2 cauciucuri ca sa le pun in locul celor de la postul citat, si am vorbit cu baietii de pe acolo despre problema avuta. Si mi-au zis ca la o specializare in Cehia le-au aratat anvelope asemanatoare, problema a fost intalnita in Serbia la o reprezentanta auto. Cauza a fost ca masinile au stat pe o pata de produs petrolier.
                  Acum 3 saptamani, cand am fost cu masina in service pt. revizie, tipul de la service m-a intrebat ce am mai rezolvat cu problema anterioara (cauciucurile) pentru ca la o saptamana dupa ce am fost eu a mai venit cineva cu aceeasi problema.
                  Deci explicatia data de baietii din Timisoara este plauzibila.

Comment

• Eu am michelin energy de 6 luni, merg suparat, ma dau la ea la plecari de pe loc, iau curbele cu viteza mare si sunt aproape noi ... jos palaria ... + ca am mers toata iarna cu ele zilnic si nu am avut pic de emotie si stie lumea ce iarna a fost in ct ... ma mai duc un an cel putin
                    sigpicMy ride

Comment

• In general cel mai mult uzura cauciucurilor depinde de stilul in care este condusa masina. pe mine cele de fabrica m-au tinut doar 25000 (michelin) pe fata si vreo 32000 spate acum am 2 randuri unele de iarne pe jante de tabla si unele pe jantele de aliaj good year eagel f1 195/50/15 am vreo 15000 si nu sunt uzate decat putin.

Comment

• Originally posted by misha View Post
                        io am kormoran pe logan si am vreo 66900km facuti in 2 ani....s-au cam tocit dar cred ca tot kormoran imi iau dc m-au tinut atata
                        mi se pare foarte mult pentru kormoran si dac ar fi sa imi iau nu as alege kormoran. Poate ca tin ele deoarece sint facute ca si montana din cauciuc foarte dur si cu permormante slabe. gandeste-te ca e in joc viata celor din jurul tau si pentru 100ron care ii dai la 50000km zic eu nu e mult. La drumurile de la noi cred ca 60000km sunt multi si pentru cauciucurile bune.

Comment

• Eu am avut barum si le-am schimbat la 48200 km. Am pus Firestone si sunt destul de multumit ... un pas inainte fata de cele originale
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Eu cred ca tin pina le termini
                            michelin energy schimbat dupa 8000 km
                            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Sau in cazu lu bigman gigi f f f f f putin
                              sigpic

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
                                Eu cred ca tin pina le termini
                                michelin energy schimbat dupa 8000 km
                                ai vrut tu sau ai fost nevoit de uzura?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF