Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A fost nevoit de uzura. daca se dadea la raliuri...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Continental EcoContact 3 (vara) = 62.000 km
      Interesant mi s-a parut faptul ca cele de pe spate erau aproape la fel de uzate ca cele de pe fata.
      It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• Eu am pe loganul meu (1.6 MPI KISSFM din 2008) continental. Am cu ele in jur de 5.000 km, nu pot spune ca sunt uzate cauciucurile, dah parca se vede putin pe ele ca nu mai sunt noi. Eu zic ca e normal pentru ca merg destul de mult pe asfalt dur (asfalt din care parca vor sa iasa petricele). Eu zic ca asta e singura explicatie, nu cred ca idiotul din spatele volanului e de vina, pt ca nu o facut nici un burnout de cand are masina, nu pot spune ca am un stil de condus sportiv.

Comment

• Continentalurile tin si 70.000-80.000 km, pana ajung la marcajele de pe banda de rulare, dar nu recomand.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am aproape 10 mii de km.Cu gumele mele Continental si sunt in stare aproape perfecta.
            Foarte multumit de ele.

Comment

• La masinile cu ABS tin sau nu cauciucurile mai mult decat la cele non-ABS.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Tin tot atat, doar ca la cele fara ABS daca se franeaza brusc repetat, se tocesc mult mai mult.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                  Tin tot atat, doar ca la cele fara ABS daca se franeaza brusc repetat, se tocesc mult mai mult.
                  salve,

eu am tot continental si acum am 11.000 km si arata ca noi.
                  iarna trecuta, pe gheata au facut pereche buna cu abs-ul

bravo Dacia !

Comment

• Am Barum 2,5 ani, 34000 km si arata foarte bine + ca am schimbat rotile intre ele, fata/spate.....Si da, cele de fata sunt muult mai uzate fata de cele din spate....

Comment

• Eu am kormoranurile cu care vine masina din fabrica..Dupa 17000km sunt ca noi..Si am facut plecari cu scart destule si frane si multe altele..Nu s`au tocit..Am facut comparatie cu unele nou noute..Sunt la fel...Iarna nu am avut probleme cu ele...Mi se par bune

Comment

• Sunt bune cat timp nu le duci in extreme, iar extremele survin foarte repede la Kormoran-uri!Mare grija la franari bruste!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @andrrei_ro:excelente gume. Nu le schimba. Chiar ti-as recomanda sa nu incerci vreodata gumele conti sau bfgoodrich sau toyo proxes, ca-s nasoale alea. Nici nu scartaie, nici nu aluneca pe apa...Deci n-ai senzatii majore la 40km/h. De bun ce-i materialul crezi ca nu s-au uzat la plecari cu scart si franari bruste, nu?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba n`am zis ca sunt excelente..Ci ca mi se par bune stiind ce fel am mers si cat am testat masina sa vad ce si cum, ma asteptam sa fie mult mai slabe..Atat tot..Nu ca sunt taticii gumelor

Comment

• Daca tie niste cauciucuri ti se par bune numai dupa faptul ca nu se tocesc repede, eu ma abtin de la comentarii...

Comment

• andrrei_ro, nu te increde prea mult in kormoranuri, pentru ca din experienta proprie, iti spun ca te vor trada, mai ales pe drum alunecos. Grije mare!
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google