Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am schimbat kormoranele dupa 54000 de km tot cu unele kormoran. pentru anvelope recomandarea e sa se inlocuiasca la doi ani pentru ca imbatranesc si crapa. iarna folosesc Pirelli.
    Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

• nu mai bine dati voi 15ron/buc in plus si va luati niste gume de doamne-ajuta decat kormorane?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba,,,Kormoranu "iz za best!" Ce vrei tu,,,daca omu' vrea sa plece cu scart, mai faci vreo pirueta gratioasa (doamne fereste, acum iarna!), asadar, astea sunt de impresie pentru public
        Ia sa incerce sa conduca o masina cu o caocioaca buna si sa vezi cum o sa le zica la kormorane "adio"!
        Eu am Conti (aceleasi, din primele incaltari) si tot ma supara in curbe, pe la munti (cand aud scartaiturile), nu odata am plecat de pe loc si iarasi am auzit zgomotele alea (ma refer la masina din dotare, ca daca aveam benzina era si mai si); acum incerc sa fiu mult mai prudent (sa plec mai lin); am mers si pe Kormoran si mi-am zis sa nu repet experienta (mai ales acum iarna)
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Eu am continantal contact 3.......gumele stock care au iesit impreuna cu masina. Am facuti 40.000km intr-un an si 4 luni, si am facut rocada intre cele de pe spate cu cele pe fata. Eu zic,ca ma mai duce inca 40.000km. Profilul la aceste cauciucuri este destul de bun,ofera aderenta buna pe astfaltul umed, si pe cel uscat, atunci cand ai putina greutate in masina
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Eu am continental si se comporta destul de bine am doar 10 mi de km cu ele si arata destul de bine dupa parerea mea .

Comment

• Considerati ca e necesar dupa 35000 km (cat am) sa inversez gumele pe janta?
              Sens de rotaie (Michelin) n-au.
              Am vazut (probabil cum ma bag mai tare in curbe) ca parca sunt ~1 mm mai uzate pe exterior pe fata. In spate nu m-am uitat.

Stiu ca la Accent (doar ca exemplu) pe la 30-35000 km cartea recomanda treaba asta.

Comment

• Pe mine m-au tinut 50.000km ! Si nu pot spune ca nu am mai facut o liniuta alte alea deci sunt si forjate ! Acu am good year-uri, alta treaba domle, in curand o suspensie sport .

Comment

• Eu nici nu concep sa nu ma tina cel putin 60000 km (pe frate-meu Kormoranurile l-au tinut ~70000 km).
                  Ajutati-ma cu intrebarea mea, sa le schimb pe janta sau nu?

Comment

• Tavi, nu trebuie sa faci.
                    Daca au uzura inegala, inseamna ca ar trebui sa-ti faci o geometrie, ( presupunand ca nu mergi decat pe drumuri virajate )

Comment

• o intrebare de nestiutor:le am pe cele stock,barum.treaba e ca nu stiu cat de bune sunt si cata incredere sa am in ele.fata de kormoran-uri,care au reputatia lor, sunt o idee mai reusite acestea?sau acelasi material cu alt nume?!?!

Comment

• Barum sunt un pic mai bune decat Kormoran, dar putin sub Continental/Michelin. In opinia mea, sunt cauciucuri bune pentru vara, comportamentul e ok.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• mai dati frate un plin de benzina in plus si luati-va niste cauciucuri pe care sa va puteti baza aproape oricand...
                          Better late than never, but never better late

Comment

• si cu astea ce fac?le arunc?daca era sa imi cumpar normal ca imi luam ceva bun.anu am de gand sa le duc la limita vreodata.

Comment

• Salut, eu mi-am luat acum o luna din Iasi, cartier Bularga cauciucuri SH ... AVON ICE TOURING - 185/65R15 88T ... la 80 lei bucata, zilele trecute am fost cu un coleg si a luat 4 buc Pirelli / Winter 210 SnowSport la 300 lei ce arata ca noi. Daca tinem cont ca le folosesc cam 3 luni pe an ...
                              Blue Diesel Tech

Comment

• Oricum mai proste ca Montana nu sunt nici unele(poate la fel sunt si kormoranele), am vindut masina cu ele incaltata dupa 3 ani si 9 luni si 56000 km, timp in care nu am facut nici o pana .Iarna pe zapada erau ok, dar in rest si mai ales pe umezeala erau praf, dar daca conduci cu atentie te descurci si cu ele.
                                Multa lume, putini oameni...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google