pe mine m.au tinut 4 ani gumele kormoran...am fost surprins cand am vazut ca s.au tocit foarte mult pe exterior...cineva mi.a recomandat sa.mi fac directia...si o sa ma duc...am ramas surprins pt ca nu am avut probleme la directie,nu am lovit nimic..!de iarna mi.am luat good year si sunt f multumit..iar de vara am cumparat verdestein(recomandarea unor prieteni).eu zic ca am facut o alegere buna...bafta tututror
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
intrebarea mea ar fi cati ani poti merge cu un set de cauciucuri (ex continental,ca de astea am eu) in conditiile in care merg batraneste cu masina si fac 5-6000 km pe an (in rest forjez masina de serviciu) iar iarna le schimb cu debica frigo,ma gandesc ca poate imbatrani cauciucul si isi pierde din proprietati,oare ar trebui schimbate la un anumit interval de timp si nu neaparat la un nr de km?
Comment
-
Sincer nu stiu cati ani poti merge cu un set de gume.
Mie mi-a venit masina acum 2 ani echipata cu MICHELIN ENERGY (vara) si mi-am mai luat in aceeasi iarna si un set nou de MICHELIN ALPIN A3 (iarna) pe care am dat 80E/bucata si le folosesc cam 5 luni(nov - mar). Sunt foarte multumit de ambele seturi de gume care sper sa ma tina cat mai mult.fara linkuri externe
Comment
-
daca le ti ferite de soare teoretic dupa 10 ani incep sa imbatrineasca [apar crapaturi in laterala cauciucului .coaja de portocala ] datorita razelor uv care distrig coeziunea moleculelor de cauciuc [cauciucul devine sfarimicios ]
in practica il vei toci insa mai repede , in timp elasticitatea se va modifica [va scadea] si vei lasa din ce in ce mai mult cauciuc pe asfalt la orce frinare chiar si una banala
iarna ungele cu glicerina [se gaseste la farmaci] inainte de ale pune la pastrare
totusi mai mult de 6-7 ani nu recomand sa tineti o anvelopa , e prera periculosbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Masina mea a venit echipata cu Brum, si sincer am fost multumit. La 65.000km am inlocuit toate 4 anvelopele ca ajunsese la limita de uzura. Km astia i-am facut in 2 ani si jumatate dar mai putin conteaza timpul. Cauciucurile se pastreaza foarte bine in pivnita ca e tempereatra si umiditate constanta si daca e pus si umflat pe janta cu atat mai bine.
Cand o sa inceapa sa imbatraneasca cauciucul o sa-ti dai seama singur
Comment
-
ce dimensinue maxima merge pe janta originala?am kormoran si jur ca nu ma mai urc la volan cu ele,dupa ce o repar!si as vrea ceva mai lat cu un talon o idee mai mic.ma gandeam la un 205/55,60/15.are cineva dimensiunea asta?macar sa vad cum arata.multumesc mult"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Toate anvelopele montate pe Logan sunt de vara!
Comment
-
ContinentalEcoContact3-sunt multumit de ele-nu stiu daca sunt "all sezoane"
Poate ne lamureste cineva.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
un sfat prietenesc...nu va luati kormorane!!!eu nu am ascultat ce mi-au zis altii si era cat pe ce sa mor!pe umezeala esti ca pe gheata,asa ca vorba cuiva de pe aici...da-ti un plin in plus si luati-va ceva calumea!la modul cel mai serios...."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostInclusiv Conti ? (eu stiam ca e "all sezoane")
Acum inteleg de imi scartiau iarna, ger afara, in curbe (la munte, jos uscat...) si tot intr-o iarna "era sa fac praf" un tramvai, noroc cu abs si frana de motorLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
pe mine m-au tinut 'glumele' (panaramele alea inguste) o saptamana dupa care le-am dat la cineva mai degeaba ca sosise pachetu' cu jante 'oz' pe '15' si gume late 215/55/15 tote noi ciordeala de pe vapor in vremea aia toata constanta avea cauciucuri noi, vindeau baietii la greu(juma' de pret)......dar dupa o vreme mi-au ramas 'mici' si le-am dat pe astea pe '17', alta viata nene, ajunsesem sa le urasc pe piticele alea.....
Comment
Comment