Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am 85.050 km cu logan si am Kormoranele originale...si le mai duc pana in iarna(toamna)...deci...depinde de stilul de condus...

Comment

• Alea de pe fata nu tin mai mult de 50000 km chiar si Michelin.

Comment

• Daca mergi linistit cu masina o sa tina si mai mult de atata!

Comment

• foarte bune kormoranele astea....pacat ca o lume intreaga din industria auto judeca gumele dupa gradul de aderenta, dupa cata siguranta iti ofera, nu dupa cat de rezistente sunt la uzura. numai romanii fac asa; idei ramase de dinainte de '89...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu am vreo 48000 si le skimb inainte sa vin in romania(august) nu sunt terminate dar nu vreau sa risc,eu cred ca 50000 km sunt destui mai ales ca aici se merge mult mai tare ca la noi.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
              foarte bune kormoranele astea....pacat ca o lume intreaga din industria auto judeca gumele dupa gradul de aderenta, dupa cata siguranta iti ofera, nu dupa cat de rezistente sunt la uzura. numai romanii fac asa; idei ramase de dinainte de '89...
              Scuze dar mie siguranta mea pesronala inseamna mai mult decat sa tina gumele 60-70 mii de km. Si sunt un sofer care merg absolut normal si frinez intotdeauna la timp nu trag de masina....dar cand unul in fata ta pune o frana ca unul s-a bagat in fata lui intr-o depasire sinucigasa si tu pe drum uscat ai dori sa franezi daca si gumele astea care tin a vecie dar si distanta de franare tot o vecie ti se pare cu gumele care scartaie de mama dracului ar gandi la fel....Dupa ce le-am schimbat pe Continental Eco Contact este diferenta de cer si pamint .....nici nu se poate compara diferenta de aderenta intre ele....Oare Loganurile facute pentre export de ce nu sunt echipate nici unul cu Kormoran care de fapt este acelasi model de Montana care s-a pus pe primele modele de Logan....
              Fiecare cu gandirea lui....dar totusi mi se pare logic ca siguranta sa fie pe primul loc si nu cat sa tina o anvelopa....
              Suntem oameni si suntem diferiti....fiecare cu ce este mai important pentru el...asta e...
              Si inca ceva: loganul meu nu este echipat cu ABS daaaar de cand am trecut pe Conti. si am facut deja 10,000 cu ele si nici macar o singura data nu m-i s-au mai blocat rotile la nici un fel de franare....desi a fost un caz in care cu Kormoranele, altfel s-ar fi terminat treaba....
              NUmai bine....la toti
              Logan 1.6mpi-2004 septembrie si Skoda Octavia 1.4TSI-122CP-Business-2010 iulie

Comment

• da, asa e. Si la mine, de cand am renuntat la Kormorane, nu a mai intrat ABS-ul deloc, nici pe uscat, nici pe umed, nici pe ud. Inainte intra intr-o veselie pe te miri ce: un pic de umezeala, vopseaua de marcaj de pe strada, putina umezeala si chiar si pe sosea curata si placut uscata.
                Si directia merge mai bine.
                ps: @Andrei1980: vad ca ironia din postul lui Seba ti-a scapat ;)

Comment

• rotile trebuie sa blocheze si cu conti/michelin; ori n-ai apasat calumea frana, ori nu prind bine franele. abs de aia intra, ca se blocheaza roata si atunci abs o deblocheaza. si chiar nu-i greu sa provoci interventia abs-ului, chiar si pe asfalt uscat cu mama gumelor...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                    foarte bune kormoranele astea....pacat ca o lume intreaga din industria auto judeca gumele dupa gradul de aderenta, dupa cata siguranta iti ofera, nu dupa cat de rezistente sunt la uzura. numai romanii fac asa; idei ramase de dinainte de '89...
                    Pai nici prea rezistente nu sunt. Crapa. Precum plasticul sau lemnul.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Salut.
                      Referitor la titlul thrad-ului
                      -Cit tin gumele la Logan?
                      raspuns:
                      -Atunci cind acestea nu mai corespund din punct de vedere al sigurantei.
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• ..asta se incadreaza la categoria cafenea

eu am Michelin din fabrica si am 33.000; dupa cum arata mai merg lejer 20.000
                        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Eu am Kormorane...am aproape 28000 in aproape 3 ani si... in primavara am schimbat cele de pe fata cu cele de pe spate.gumele inca nu ai galme, nu bat ...se prezinta ok.
                          ele au stat 2 ani non stop pe masina si anul ce a trecut a fost primul an cu gume de iarna...
                          Acelea sunt Debica si sunt multumit de ele (de aderenta lor) iarna .
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Gumele pot sa tina "fara numar". Depinde foarte mult de o gramada de factori: stil de condus, masina de garaj sau de fata blocului, daca iarna se pun gume de iarna si se reface echilibrarea cu verificarea geometriei, daca masina are sau nu ABS, numar de kilometri in timp de "X" luni, calitatea gumelor, profilul, presiunea de umflare... Nu va uitati numai cand intra ABS-ul (ia umflati-le mai tare un pic, sa vedeti distractie...). Conteaza, cum spunea si Seba, rezistenta la uzura, pentru ca cei cu Loganuri nu-si permit sa schimbe gumele precum ciorapii, ca altfel nu ar mai avea Loganuri...
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Adica daca am logan, fac economie la siguranta mea? Lumea se plange pe aici ca piesele sunt scumpe, dar eleroanele, spoilerele si pleoapele nu sunt scumpe?

Comment

• Exact asa se pune problema.Mai intai pui pe ea ce e pripritar(cauciucuri,ulei,etc)dupa aia daca merita si e cuminteii mai faci si un tunning si bineinteles daca te tin buzunarele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google