Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by VanDiesel View Post
    ..asta se incadreaza la categoria cafenea

eu am Michelin din fabrica si am 33.000; dupa cum arata mai merg lejer 20.000
    pai nah, am ABS, mers sportiv, franari dese si bruste, au fost folosite si iarna...bune Michelin-urile astea
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Eu am Continental..am 17500..arata foarte bine..sunt foarte bune!!!
      Le recomand tuturor!!

Comment

• Eu am michelin energy (de fabrica) si am 70.000km si merg lejer inca 40.000km
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Tot Michelin, 49000 km, cele de pe spate le-am pus pe fata (arata mai bine pe laterale )) ) mai merg vreo 15000 km sigurat, mai au pana la semn, dar se simte clar ca NU mai au aceeasi aderenta ca la 20-25000 km (abs-ul intra mai usor, daca plec in forta imediat scartaie pe asfalt).

Comment

• Am 30 de mii cu kormoranele si aproape ca sunt neatinse...

Comment

• Conteaza foarte mult si stilul de condus indiferent ce marca sunt gumele!

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                Tot Michelin, 49000 km, cele de pe spate le-am pus pe fata (arata mai bine pe laterale )) ) mai merg vreo 15000 km sigurat, mai au pana la semn, dar se simte clar ca NU mai au aceeasi aderenta ca la 20-25000 km (abs-ul intra mai usor, daca plec in forta imediat scartaie pe asfalt).
                Si dupa inca 15000km ce ai de gand sa iti iei...tot Michelin sau altceva mai sport Toyo,Good Year?

Comment

• Daca ma sponsorizeaza bossu, ceva bun Continental sau Michelin.
                  Oricum inca n-am studiat problema in amanunt.

Daca nu ma sponsorizeaza, iau ceva resapate si ii dau foc.

Comment

• La uzura conteaza si unde sunt facute anvelopele, adica cu ce materiale sunt facute. Am vazut caz concret, unele Continental facute in Franta si cu mai multi km, iar altele in Romania si cu mai putini km si era o diferenta enorma de uzura.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu conteaza UNDE sunt facute daca e vorba de un brand care se respecta (cazul de fata Continental, care face anvelope la Timisoara si le exporta in toata lumea) conteaza pe unde rulezi cu ele si in ce conditii rulezi. In RO totul e posibil, avem drumuri de *****.
                      Materialul folosit e acelasi.

Comment

• am 41160km si rulez inca anvelopele stock ale masinii "mult subestimatele Kormorane".
                        1.2 TSI

Comment

• Kormaranele vechi, dupa 25000 km, aveam uzura in profil de 0.3-0.5 mm...parca sunt de plastic
                          Astea GY gt3, ce le am acum, au aproape 20 000 km. Uzura de 1 mm.
                          PS: merg mult extraurban

Comment

• michelin din fabrica,am 86000 km,au fost date de pe masina jos anul trecut in iarna 11000,cand am pus de iarna,deci concret au 75000,si merg inca si anul viitor cel mult,adica inca vreo 30000.urmatoarele tot michelin.singura chestie ce nu imi place e ca sunt poate cam moi si se uzeaza si marginea.presiunea pe fata 2.3,pe spate 2.2.nu e incarcata niciodata,si merg mult extraurban(5000 km pe luna)

Comment

• Am pus Continental EcoContact 3 de pe un Opel Corsa nou....deci nu-s facute in Romania ci in Portugalia...daca vad ceva diferente intre astea si cele romanesti anunt...desi nu cred sa fie diferente.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pana prin 2005 stiu ca se faceau gume calumea la timisoara. nu ar trebui sa fie diferente, pt ca retetele de fabricatie sunt aceleasi pt tot concernul. adica pe serverul de la hanovra scrie cata guma, cat carbune, cat sulf si cati silicati se baga la fiecare gume, ce profile de vulcanizare trebuie folosit, absolut tot. si culmea e ca se respecta metodele de concern. deci cel putin teoretic n-ar trebui sa fie diferente.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google