Originally posted by VanDiesel
View Post
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
Tot Michelin, 49000 km, cele de pe spate le-am pus pe fata (arata mai bine pe laterale )) ) mai merg vreo 15000 km sigurat, mai au pana la semn, dar se simte clar ca NU mai au aceeasi aderenta ca la 20-25000 km (abs-ul intra mai usor, daca plec in forta imediat scartaie pe asfalt).
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostTot Michelin, 49000 km, cele de pe spate le-am pus pe fata (arata mai bine pe laterale )) ) mai merg vreo 15000 km sigurat, mai au pana la semn, dar se simte clar ca NU mai au aceeasi aderenta ca la 20-25000 km (abs-ul intra mai usor, daca plec in forta imediat scartaie pe asfalt).
Comment
-
La uzura conteaza si unde sunt facute anvelopele, adica cu ce materiale sunt facute. Am vazut caz concret, unele Continental facute in Franta si cu mai multi km, iar altele in Romania si cu mai putini km si era o diferenta enorma de uzura.
Comment
-
Nu conteaza UNDE sunt facute daca e vorba de un brand care se respecta (cazul de fata Continental, care face anvelope la Timisoara si le exporta in toata lumea) conteaza pe unde rulezi cu ele si in ce conditii rulezi. In RO totul e posibil, avem drumuri de *****.
Materialul folosit e acelasi.
Comment
-
michelin din fabrica,am 86000 km,au fost date de pe masina jos anul trecut in iarna 11000,cand am pus de iarna,deci concret au 75000,si merg inca si anul viitor cel mult,adica inca vreo 30000.urmatoarele tot michelin.singura chestie ce nu imi place e ca sunt poate cam moi si se uzeaza si marginea.presiunea pe fata 2.3,pe spate 2.2.nu e incarcata niciodata,si merg mult extraurban(5000 km pe luna)
Comment
-
Am pus Continental EcoContact 3 de pe un Opel Corsa nou....deci nu-s facute in Romania ci in Portugalia...daca vad ceva diferente intre astea si cele romanesti anunt...desi nu cred sa fie diferente.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
pana prin 2005 stiu ca se faceau gume calumea la timisoara. nu ar trebui sa fie diferente, pt ca retetele de fabricatie sunt aceleasi pt tot concernul. adica pe serverul de la hanovra scrie cata guma, cat carbune, cat sulf si cati silicati se baga la fiecare gume, ce profile de vulcanizare trebuie folosit, absolut tot. si culmea e ca se respecta metodele de concern. deci cel putin teoretic n-ar trebui sa fie diferente.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment