Acum cateva seri sefii de la firma din port a unui prieten de-al meu il certau ca de ce cere schimbarea pneurilor pt ca ele se schimba la 40.000 km.....si el avea doar 30.000...........e adevarat ce ziceau? la 40.000 km?Si ce fel de gume are Logan ca am vz ca sunt mai multe tipuri?oare difera in functie de motorizare sau versiune?La un Abs plus oare ce nimeresc?
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
La Abs plus eu am Michellin dar am vazut si cu Continental , referitor la schimbarea cauciucurilor la 30.000 km...ce sa zic...depinde si de stilul de condus si de drumul pe care mergi si de marca pe care o ai ... la masina de la firma am Montana si 50.000 si inca mai merg.Am vazut Logan cu 15.000 km la bord de jumatate de an care avea cauciucurile barberite pe fata...era a unei firme de paza si au mers doar prin Combinatul Siderurgic Galati...sigpic
-
cauciucurile nu se schimba dupa km rulati!
cacaturile de cauciucuri nu se duc mai mult de 50.000km.
cauciucele bune pot tine si 70-80.000km (depinde de sofer).
eu am 2 rinduri de roti, iarna si de vara. ce ar insemna pentru mine sa le schimb la numarul de km de pe bord?
pe mine cauciucurile stock m-au tinut o luna , le-am dat la schimb pe good year.
regula cu km rulati nu e valabila la multe persoane deaorece au stil diferit de condus. exemplu ar fi mareom si virtualmansorin, au schimbat cauciucele la 4-5.000km rulati. ma intreb: oare de ce?
am vazut ieri pe un jaguar cauciuce pirelli uzate bine pe fata (uzate pe interior) iar pe spate erau putin sub jumate si are la bord 67.000km si nu a schimbat cauciucurile. stiu persoana care conduce si e foaaaarte calm la volan. sa scoti cu un jaguar x-type 2.0D consum de 7.4% la o medie de 34km/h...deci e in oras. calm omul, foarte calm. daca nu se uzau pe interior cele de pe fata, eu zic ca ar mai fi mers inca 10.000km.
recomand roti intermediare pentru iarna/vara. alternativa ar fi cauciuce all season si scapi de schimbari.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Acum cateva seri sefii de la firma din port a unui prieten de-al meu il certau ca de ce cere schimbarea pneurilor pt ca ele se schimba la 40.000 km.....si el avea doar 30.000...........e adevarat ce ziceau? la 40.000 km?Si ce fel de gume are Logan ca am vz ca sunt mai multe tipuri?oare difera in functie de motorizare sau versiune?La un Abs plus oare ce nimeresc?
Comment
-
Originally posted by RocriAbs plus (si cred ca toate Loganele ce vin dupa Mai 2007) au Continental.
Comment
-
Originally posted by crististreuleaam vazut ieri pe un jaguar cauciuce pirelli uzate bine pe fata (uzate pe interior) iar pe spate erau putin sub jumate si are la bord 67.000km si nu a schimbat cauciucurile. stiu persoana care conduce si e foaaaarte calm la volan. sa scoti cu un jaguar x-type 2.0D consum de 7.4% la o medie de 34km/h...deci e in oras. calm omul, foarte calm. daca nu se uzau pe interior cele de pe fata, eu zic ca ar mai fi mers inca 10.000km.
recomand roti intermediare pentru iarna/vara. alternativa ar fi cauciuce all season si scapi de schimbari.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Jonivipa schimbat stok cu Michellin si cica se cunoaste si la consumul de carburant
depinde de profil, daca are dungi continue de-a lungul rotii, consumul scade considerabil, se reduce frecare cu aerul.
@Cristi_XP: precis are unghiul de fuga bulit, da' mi se rupe. mie-mi pare rau ca nu am putut sa-i dau in guraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment