Originally posted by vi_escu
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by mareomDupa cum am scris ceva mai sus, daca te comporti decent cu masina, iarna nu o sa ai nici cea mai mica problema datorita pneurilor Conti. Eu am trecut o iarna cu ele (ce-i drept erau noi-noute pt ca masina mi-a ajuns in decembrie)[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
-
Originally posted by cezar82Salut.Prima oara cand scriu si eu pe acest forum.Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie.O venit prestige-ul,dar spre surprinderea mea,incaltata doar cu Michellin.E normal sau trebuia puse Conti?sigpic
Comment
-
Originally posted by cezar82Salut.Prima oara cand scriu si eu pe acest forum.Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie.O venit prestige-ul,dar spre surprinderea mea,incaltata doar cu Michellin.E normal sau trebuia puse Conti?
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Acum cateva seri sefii de la firma din port a unui prieten de-al meu il certau ca de ce cere schimbarea pneurilor pt ca ele se schimba la 40.000 km.....si el avea doar 30.000...........e adevarat ce ziceau? la 40.000 km?Si ce fel de gume are Logan ca am vz ca sunt mai multe tipuri?oare difera in functie de motorizare sau versiune?La un Abs plus oare ce nimeresc?Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Beleauaam cauciucuri all season de 3 ani pe ea si nu am probleme nu s-au tocit nu nimik ...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Si eu am Debica Navigator all season de 3 ani si ceva....am cam 25.000 km cu ele si n-au nici pe dreq....ma mai tin 10.000-15.000 lejer....treaba e ca merg f frumos si nu fortez franele etc.....la logan daca prind michelin cred ca ma pensionez cu ele.....Last edited by fabulous4u2; 29 September 2007, 14:07.
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Si eu am Debica Navigator all season de 3 ani si ceva....am cam 25.000 km cu ele si n-au nici pe dreq....ma mai tin 10.000-15.000 lejer....treaba e ca merg f frumos si nu fortez franele etc.....la logan daca prin michelin cred ca ma pensionez cu ele.....
Da mai,Dar un pic tot trebe sa fie tocite.Fa poza si pune si sa vewdem,dar nu afce poza la una din magazin
Comment
Comment