Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vi_escu
    ContiEcoContact 3 sunt clar de vara! Doream parerea cuiva care a petrecut iarna cu ele.
    Dupa cum am scris ceva mai sus, daca te comporti decent cu masina, iarna nu o sa ai nici cea mai mica problema datorita pneurilor Conti. Eu am trecut o iarna cu ele (ce-i drept erau noi-noute pt ca masina mi-a ajuns in decembrie)
    sigpic

Comment

Originally posted by mareom
      Dupa cum am scris ceva mai sus, daca te comporti decent cu masina, iarna nu o sa ai nici cea mai mica problema datorita pneurilor Conti. Eu am trecut o iarna cu ele (ce-i drept erau noi-noute pt ca masina mi-a ajuns in decembrie)
      Multumesc, asta doream sa aflu.
      [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

doar ca noi asta iarna n-am vazut zapada .
        iar pe mareom cauciucurile l-au tinut 4.000km )
        asta ca sa fie precizata toata istoria
        no offense bigman!
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cauciucuri logan

Salut.Prima oara cand scriu si eu pe acest forum.Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie.O venit prestige-ul,dar spre surprinderea mea,incaltata doar cu Michellin.E normal sau trebuia puse Conti?

Comment

Originally posted by cezar82
            Salut.Prima oara cand scriu si eu pe acest forum.Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie.O venit prestige-ul,dar spre surprinderea mea,incaltata doar cu Michellin.E normal sau trebuia puse Conti?
            Salut si bine ai venit pe forum! Prestige-ul vine echipat ori cu Conti, ori cu Michelin, depinde ce au pe stoc. Daca a venit cu Michelin si nu omori masina o sa te tina mult si bine. Sunt f bune cauciucurile.
            sigpic

Comment

Originally posted by cezar82
              e bine ca a venit cu Michelin...sunt mai bune ca Continental cel putin iarna ai aderenta mai buna.

Comment

Originally posted by fabulous4u2
                Acum cateva seri sefii de la firma din port a unui prieten de-al meu il certau ca de ce cere schimbarea pneurilor pt ca ele se schimba la 40.000 km.....si el avea doar 30.000...........e adevarat ce ziceau? la 40.000 km?Si ce fel de gume are Logan ca am vz ca sunt mai multe tipuri?oare difera in functie de motorizare sau versiune?La un Abs plus oare ce nimeresc?
                Sefii prietenului sunt idioti din 2 doua motive. Unu daca cauciucul este dus afecteaza siguranta rutiera si trebuie schimat chiar daca are si numai 5000 de km. Doi un caz real la mine la institutie: cauciucul este in parametrii, "are carne pe el", dar a avut vre-o 9 pene si e impanat cu fitile si merge ca dracu.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@supercar are dreptate ...michellin e mai bun decat continental pe "ud" dar pe uscat sunt la fel cu un plus pentru continental e mai silentios ...

Comment

Si pe ud care e mai silentios?

Comment

am cauciucuri all season de 3 ani pe ea si nu am probleme nu s-au tocit nu nimik ...
                      Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Originally posted by Beleaua
                        am cauciucuri all season de 3 ani pe ea si nu am probleme nu s-au tocit nu nimik ...
                        Asta nu mai cred...Sa nu se toceasca de loc?Inposibil.....Putin tot sau tocit.

Comment

Originally posted by Beleaua
                          cari masina doar pe platforma? sau in cei 3 ani ai facut 1-2.000km? in acest caz, iti recomand sa te intilnesti cu mareom si sa-i dai o ora masina pe mina lui, le rezolva el uzura )
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea
                            cari masina doar pe platforma? sau in cei 3 ani ai facut 1-2.000km? in acest caz, iti recomand sa te intilnesti cu mareom si sa-i dai o ora masina pe mina lui, le rezolva el uzura )

Dupa aceea se poate lauda ca are cauciucurile de 10 ani

Comment

Si eu am Debica Navigator all season de 3 ani si ceva....am cam 25.000 km cu ele si n-au nici pe dreq....ma mai tin 10.000-15.000 lejer....treaba e ca merg f frumos si nu fortez franele etc.....la logan daca prind michelin cred ca ma pensionez cu ele.....
                              Last edited by fabulous4u2; 29 September 2007, 14:07.

Comment

Originally posted by fabulous4u2
                                Si eu am Debica Navigator all season de 3 ani si ceva....am cam 25.000 km cu ele si n-au nici pe dreq....ma mai tin 10.000-15.000 lejer....treaba e ca merg f frumos si nu fortez franele etc.....la logan daca prin michelin cred ca ma pensionez cu ele.....

Da mai,Dar un pic tot trebe sa fie tocite.Fa poza si pune si sa vewdem,dar nu afce poza la una din magazin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google