Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand scot masina din service(marti-miercuri)va fac poza sa vedeti....guma pare natinsa....bine cativa mm s-or fi dus ca n-are cum sa fie ca noua...dar inca mai pot sa bag degetul intre striatii si intra 1 cm lejer degetul..

Comment

Dar ce a patit ca e in service?

Comment

Originally posted by fabulous4u2
        ...bine cativa mm s-or fi dus ca n-are cum sa fie ca noua...dar inca mai pot sa bag degetul intre striatii si intra 1 cm lejer
        adincimea profilului unei anvelope noi este de 9mm. deci daca s-au dus citva mm, e uzat bine.
        iar daca bagi degetul si intra 1cm, bag de seama ca ai incercat la un cauciuc de pe tractor
        din punct de vedere legal, o anvelopa trebuie schimbata daca are sub 2mm profil ramas.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Exact....Poate daca bagi degetu il bagi un mm nu un cm

Comment

Stai putin ca nu inteleg....1 mm n-ai cum sa il simti....poate doar la anvelopele alea uzate rau...1 mm este inobservabil dupa parerea mea....eu vb aici de adancimea striatilor de la gume deci daca intra titamai pietricelele in ele nu au cum sa aiba mai putin de aprox 1 cm...eu ma refer aici la anvelopele de 13...nu stiu la restul cum sunt....bine poate exagerez si eu ca am zis cu aproximatie dar o pietrricica dinaia are juma de centimetru lejer .....si intra cu totul in anvelopa.....bine la logan care are de 15 jantele vad ca par din fabrica mai rase anvelopele la fel si la cele mai mari de passat etc....

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
            Dar ce a patit ca e in service?
            Am intrat intr-un Mercedesc CLS...nu mi-a acordat piroritate....
            Last edited by Cristi_Xp; 29 September 2007, 15:36.

Comment

Originally posted by fabulous4u2
              Am intrat intr-un Mercedesc CLS...nu mi-a acordat piroritate....

Naspa...Acum stai fara masina...A ta e tare avariata?

Comment

El n-are Logan, are 1310.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da?Eu credeam ca logan

Comment

Loganul e pe vine......ca doar nu foloseam de nebun forumul asta )))

Comment

Vreti sa vedeti ce inteleg eu prin anvelope cu adevarat uzate? Luati de aici Pirelli P6000 dupa un weekend pe circuit
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

cristi nu .. serios intreaba lumea ca am fost la intalnire duminica .. si au vazut si ei .. caucurile ma tzin inca .. uzate sunt nu po sa zic .. dar nu mult
                        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

mare om mindru posesor de lebenite mia placut floricelele tale,dar cred ca mai duceau o tura pe sanicolau
                          sigpic

Comment

are cineva idee de unde pot face rost de un catalog pt anvelope cu detali de ex : cum is gumele pe logan 185/65/15 88 T(88t am inteles ca is pt viteza )deci mar interesa ce tipuri ar mai fi.10x
                            sigpic

Comment

Astazi am schimbat gumele, la 45.000. Erau kormoran si se cam tocisera. Pe ud nu mai aveau nicio aderenta. Am pus dunlop, sunt curios cat tin astea.

Comment

daca nu-ti schimbi stilul de condus te vor tine mai mult....
                                beat me if you can !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google