Cand scot masina din service(marti-miercuri)va fac poza sa vedeti....guma pare natinsa....bine cativa mm s-or fi dus ca n-are cum sa fie ca noua...dar inca mai pot sa bag degetul intre striatii si intra 1 cm lejer degetul..
Cat tin gumele la Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by fabulous4u2...bine cativa mm s-or fi dus ca n-are cum sa fie ca noua...dar inca mai pot sa bag degetul intre striatii si intra 1 cm lejer
iar daca bagi degetul si intra 1cm, bag de seama ca ai incercat la un cauciuc de pe tractor
din punct de vedere legal, o anvelopa trebuie schimbata daca are sub 2mm profil ramas.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Stai putin ca nu inteleg....1 mm n-ai cum sa il simti....poate doar la anvelopele alea uzate rau...1 mm este inobservabil dupa parerea mea....eu vb aici de adancimea striatilor de la gume deci daca intra titamai pietricelele in ele nu au cum sa aiba mai putin de aprox 1 cm...eu ma refer aici la anvelopele de 13...nu stiu la restul cum sunt....bine poate exagerez si eu ca am zis cu aproximatie dar o pietrricica dinaia are juma de centimetru lejer .....si intra cu totul in anvelopa.....bine la logan care are de 15 jantele vad ca par din fabrica mai rase anvelopele la fel si la cele mai mari de passat etc....
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Dar ce a patit ca e in service?Last edited by Cristi_Xp; 29 September 2007, 15:36.
Comment
-
El n-are Logan, are 1310.
Comment
-
Vreti sa vedeti ce inteleg eu prin anvelope cu adevarat uzate? Luati de aici Pirelli P6000 dupa un weekend pe circuitAttached Filessigpic
Comment
Comment