Cat tin gumele la Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fa de curiozitate o geometrie la puntea spate, sa n-ai vreo surpriza neplacuta...daca esti sigur ca n-ai omorat gumele cu frana de mana sau pe serpentine, sau franari in ultimul moment, cand oarecum normal, guma cu mai putina aderenta are tendinta sa alunece, ceea ce explica uzura spatelui.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• De anvelopele motrio stie cineva ceva ?

Comment

• facute pt renault, probabil de michelin. nimic deosebit, as zice, la capitolul "performante" al gumelor respective.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• uzura anormala cauciucuri fata

Am vreo 35 000 km parcursi si am observat la rotile din fata o uzura accentuata in zona laterala extrema a benzii de rulare. credeti ca trebuie sa vizitez atelierul ?

Comment

• Gumele tin mai mult sau mai putin depinde felu cum conduci si ai grija de ele
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• @ nicu verifica geometria la roti

on topic : am 56 de mii de km cu montanele .. mai 2005 .. deja mi-au ajuns la martori .. pe scurt opinci .. dar pana peste o saptamna mai rezista ele ..

Sunt curios cum sunt anvelopele Motrio fata de montane ..

PS : Mi se pare mie sau kormoranele au acelasi profil ca montana ? la kormoran scrie k801 iar la montana m801

Comment

• Ce gume sa pun??? Acum am gumele stock Kormoran care sunt de 2 bani si foarte tari!!!
                Ce recomandati?

Comment

• am continental contieco contact 3...de 4 ani jumate si 52200 km. dar mai au ceva pana la martori. inca mai merg un an sau vreo 15000.

Comment

• Eu am preferance si vara merg cu cele din fabrica si am 60.000Km si inca sint bune masina din 11-2006 Kormoran nu vibreaza mai au carne pe ele vreau sa vad cam cit tin mers stil normal in oras si afara la fel 130km autostrada etc

Comment

• eu am 70.000km cu continental si inca mai merg, ma gandesc sa le schimb fata-spate ca sa le prelungesc un pic

Comment

• eu am 120.000 km cu michellin ...si sunt opinci ...scartie ca naiba in viraje
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by nicu_n View Post
                          Am vreo 35 000 km parcursi si am observat la rotile din fata o uzura accentuata in zona laterala extrema a benzii de rulare. credeti ca trebuie sa vizitez atelierul ?
                          In primul rand verifica sa ai presiunea corecta in anvelope. O presiune scazuta va duce la uzura prematura.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• michelin kormoran am vazut destule pareri despre dar BARUM cum se comporta in timp? (exluzand faptul ca prind pietre grup)

Comment

• Barum tin mult si bine, ca-s dure. Da vad ca unii vor sa tina vreo 200.000 de km
                              O anvelopa se schimba dupa max 40.000-50.000 de km, sau dupa 4-5 ani daca nu se face nr asta de km. Ca mai si imbatranesc gumele astea..........
                              @nicu_n, cred ca ai rotile in X de ti se uzeaza asa anvelopele. Mergi si fa geometria rotilor mai bine, ca o sa schimbi gumele lunar altfel.

Comment

• continental eco contact 3. 75 000km si mai merg 25 000.le-am folosit si iarna si vara.
                                fara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google