Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu foloseam ambipur f1, dar nu am mai gasit de mult. Acum folosesc niste "saculeti" cu miros de lamaie, mere verzi, scortisoara etc de la Real.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Folosesc in general odorizantele gen "ocean - fresh". Alte mirosuri nu le agreez. La fel, nu suport nimic agatat pe oglinda, parbriz, etc.
      Mi-au placut cele la sticluta care au capac de lemn, miros frumos si tin mult. Am luat si un maimutoi parfumat, dar mai mult de mascota (Tweety-sta pe la schimbator). Acum am gasit in Selgros un delfin micut din geva silicon, care miroase f frumos, dar degeaba, ca in masina nu se simte aproape deloc.
      Air-Wick despre care se vorbea mai sus am in camera, este super. E o idee buna si cred ca zilele astea o sa caut ceva la fel, dar mai mic si mai finut, chiar daca trebuie sa pulverizez eu din cand in cand. Sau revin la sticlutele cu ulei parfumat si capac de lemn.
      GL-22-TOF

Comment

• Eu folosec Ambi Pur - Anti Tabac . Dupa parerea are un miros placut. Celelalte de la Ambi Pur parca miros pipi, grajd sau a transpiratie(in special ala Aqua). Si nu e de la mine . Mi-au spus mai multi ca au intalnit aceeasi problema cu Aqua. Imi era rusina cand urca cineva in masina. Dupa 3 zile am fost nevoit sa il arunc.
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• @danielliviu : delfinul ala din carrefour e misto ...Pacat ca nu se prea simte mirosul in masina oricum miroase fain
          Eu mai folosesc braduti su parfumuri cu lichid (paloma ocean, sport ).....si neaparat trebuie sa am agatat ceva de oglinda sa vad ca se balangane ceva )
          sigpic

Comment

• @usurelu_okok: N-am mai auzit pana acum asa ceva, si chiar folosesc Ambipur. Mie nu mi se pare ca miroase urat.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ioane : fa o poza la tubu ala ce dai in aeratoare
              sigpic

Comment

• Poate era contrafacut

Si eu folosesc Ambipur si cine intra in masina ma intreaba care dintre ele este ca miroase bine. Pacat ca nici eu nu mai tin minte si tre sa-l schimb imediat.

Comment

• @andrei : Eu de 2 ani decand am loganu folosesc numai ambipur si le-am testat pe toate (mai putin alea pt femei), asa ca mi-am format o parere. Si, in fond, fiecare cu parerea lui si nu poti sa impui oamenilor sa le placa sau nu un lucru. Asta este strict parerea mea si o sustin inca odata! Cel mai placut este ambipur - antitabac, iar cel mai urat mirositor este ambipur - aqua !!!.
                  Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• Neatza!
                    TWeetY, la mine se potriveşte perfect în locul scrumierei, sorry man

Comment

• Ai mai mult noroc....

Comment

• este echiparea maşinii diferită, s-au gândit să pună pe varianta asta scrumiere mai mari

Comment

• Si la mine conserva metalica intra in locul scrumierei , si consider ca sta chiar bine , eu in vagonu meu am acum 4 conserve dalea imprastiate prin masina si un Air-wick care da un fas la 18min

sigpic

Comment

• snk faci fas fas ? dai cu iahnie de fasole si nu mai ai nevoie de el
                            cei mai faini is braduleti de la wunderbaum, sau cum se scrie black clasic rules
                            sigpic

Comment

• Buna in afara de ambipur ce odorizante se potrivesc pe gurile de aer ale Loganului ?

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                                Si la mine conserva metalica intra in locul scrumierei , si consider ca sta chiar bine , eu in vagonu meu am acum 4 conserve dalea imprastiate prin masina si un Air-wick care da un fas la 18min
                                Nici chiar asa ... Esti un parfum pe roti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google