Si eu foloseam ambipur f1, dar nu am mai gasit de mult. Acum folosesc niste "saculeti" cu miros de lamaie, mere verzi, scortisoara etc de la Real.
Parfumuri auto
Collapse
X
-
Folosesc in general odorizantele gen "ocean - fresh". Alte mirosuri nu le agreez. La fel, nu suport nimic agatat pe oglinda, parbriz, etc.
Mi-au placut cele la sticluta care au capac de lemn, miros frumos si tin mult. Am luat si un maimutoi parfumat, dar mai mult de mascota (Tweety-sta pe la schimbator). Acum am gasit in Selgros un delfin micut din geva silicon, care miroase f frumos, dar degeaba, ca in masina nu se simte aproape deloc.
Air-Wick despre care se vorbea mai sus am in camera, este super. E o idee buna si cred ca zilele astea o sa caut ceva la fel, dar mai mic si mai finut, chiar daca trebuie sa pulverizez eu din cand in cand. Sau revin la sticlutele cu ulei parfumat si capac de lemn.
Comment
-
Eu folosec Ambi Pur - Anti Tabac . Dupa parerea are un miros placut. Celelalte de la Ambi Pur parca miros pipi, grajd sau a transpiratie(in special ala Aqua). Si nu e de la mine . Mi-au spus mai multi ca au intalnit aceeasi problema cu Aqua. Imi era rusina cand urca cineva in masina. Dupa 3 zile am fost nevoit sa il arunc.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
@danielliviu : delfinul ala din carrefour e misto ...Pacat ca nu se prea simte mirosul in masina oricum miroase fain
Eu mai folosesc braduti su parfumuri cu lichid (paloma ocean, sport ).....si neaparat trebuie sa am agatat ceva de oglinda sa vad ca se balangane ceva )sigpic
Comment
-
@usurelu_okok: N-am mai auzit pana acum asa ceva, si chiar folosesc Ambipur. Mie nu mi se pare ca miroase urat.
Comment
-
@andrei : Eu de 2 ani decand am loganu folosesc numai ambipur si le-am testat pe toate (mai putin alea pt femei), asa ca mi-am format o parere. Si, in fond, fiecare cu parerea lui si nu poti sa impui oamenilor sa le placa sau nu un lucru. Asta este strict parerea mea si o sustin inca odata! Cel mai placut este ambipur - antitabac, iar cel mai urat mirositor este ambipur - aqua !!!.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Comment