Eu sunt credul la Paloma Sport, il agat de fiecare data la geamul din spate dreapta, miroase super fain (tine mult mai mult decat un bradulet, mai ales vara).
Parfumuri auto
Collapse
X
-
Am cumparat de curand de pe un site un produs - Smellkiller Auto Comfort, e un fel de odorizant auto care absoarbe toate mirosurile si improspateaza aerul. Nu ma pot decide cat de bun este, pentru ca am fost cu masina la o ceruire si inca e puternic mirosul de ceara. O sa vad in timp.
Comment
-
)...Asta mai lipsea sa-mi miroasa masina a ceara .Eu nu mai stiu ce sa folosesc,am luat in ultimul timp,toti bradutii care au rezerva d-aia de torni din cand in cand pe bradut.Si vreau altceva?Aveti idee?Cum e cu ala de se pulverizeaza automat la nush cate minute?De unde iau?Sau borcanu cu bulion de il pui in locul scrumierei e bun de ceva?Sal.sigpic
Comment
-
Si eu am schimbat o gramda de prostii...Si degeaba...Parca tot nu miroase...In schimb nu stiu ce folosesc taximetristi...Ca la ei si cu usa deschisa miroase in masina, si pe langa masina ...Am trecut aucm cateva zile pe langa o statie de taxi si mirosea foarte fain si puternic, si cand m-am uitat era un golan cu usa deschisa...E miros din ala tipic taximetristilor...Placut la miros si intepator...Avem vreun taximetrist pe aici, sau cineva care stie ce anume folosesc taximetristii?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostSi eu mi-am ceruit (home made) masina, da' n-a avut treaba cu habitaclu interior.
Nu cred ca exista deodorant sa scoata mirosul ala...
Comment
-
Eu am Ambi Pur Car,miroase bine dar nu tine,iar in schimb mi-am si ciobit capacele alea de la ventilatie sau cum le zice!Attached Files
Comment
-
Da, ceruire in interior fac.
Comment
-
Eu am o cutiuta metalica care o tin jos langa scrumiera si mai nou mi-am luat un parfum pentru masina Aeron Gold (nu stiu daca asa se numeste).De cand dau cu parfum nici nu se mai simte mirosul de la cutiuta.Maine imi mai i-au braduleti; care miroase mai bine? (eu stiam ca cel negru)
Comment
Comment