Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt credul la Paloma Sport, il agat de fiecare data la geamul din spate dreapta, miroase super fain (tine mult mai mult decat un bradulet, mai ales vara).

Comment

• Am cumparat de curand de pe un site un produs - Smellkiller Auto Comfort, e un fel de odorizant auto care absoarbe toate mirosurile si improspateaza aerul. Nu ma pot decide cat de bun este, pentru ca am fost cu masina la o ceruire si inca e puternic mirosul de ceara. O sa vad in timp.

Comment

• Hm, da' cum miroase ceara aia de acopera totul...?
        Si eu mi-am ceruit (home made) masina, da' n-a avut treaba cu habitaclu interior.

Comment

• Cand e cald tare se simte mirosul de ceara, dar dimineata cand intru in masina nu se simte nici un miros, e aer curat.

Comment

• )...Asta mai lipsea sa-mi miroasa masina a ceara .Eu nu mai stiu ce sa folosesc,am luat in ultimul timp,toti bradutii care au rezerva d-aia de torni din cand in cand pe bradut.Si vreau altceva?Aveti idee?Cum e cu ala de se pulverizeaza automat la nush cate minute?De unde iau?Sau borcanu cu bulion de il pui in locul scrumierei e bun de ceva?Sal.
            sigpic

Comment

• Pacco, eu acum am o sticluta cu parfum auto, se imbiba 2 snururi in lichid si mirosul se simte 2 zile dupa care se imbiba iar. Ti-l recomand.
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Si eu am schimbat o gramda de prostii...Si degeaba...Parca tot nu miroase...In schimb nu stiu ce folosesc taximetristi...Ca la ei si cu usa deschisa miroase in masina, si pe langa masina ...Am trecut aucm cateva zile pe langa o statie de taxi si mirosea foarte fain si puternic, si cand m-am uitat era un golan cu usa deschisa...E miros din ala tipic taximetristilor...Placut la miros si intepator...Avem vreun taximetrist pe aici, sau cineva care stie ce anume folosesc taximetristii?
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                  Si eu mi-am ceruit (home made) masina, da' n-a avut treaba cu habitaclu interior.
                  E vorba de ceruirea in praguri, usi, pasajele rotilor, cu parafina. Nu de ceruirea la exterior.
                  Nu cred ca exista deodorant sa scoata mirosul ala...
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Eu am Ambi Pur Car,miroase bine dar nu tine,iar in schimb mi-am si ciobit capacele alea de la ventilatie sau cum le zice!
                    Attached Files

Comment

• Nu de ceruirea la exterior

Pai si eu de unde sa stiu, ca n-a spus treaba asta (chiar era bine daca o spunea).
                      Astia din service de reprezentanta fac treaba asta???

Comment

• Da, ceruire in interior fac.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nici la mine nu a iesit mirosul ala, dar il acopar

Comment

• Eu am o cutiuta metalica care o tin jos langa scrumiera si mai nou mi-am luat un parfum pentru masina Aeron Gold (nu stiu daca asa se numeste).De cand dau cu parfum nici nu se mai simte mirosul de la cutiuta.Maine imi mai i-au braduleti; care miroase mai bine? (eu stiam ca cel negru)

Comment

• Areon ala negru e foarte bun...Am si eu de 3-4 zile...L-am laut din carrefour...4.5 lei da' merita
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Si areon asta negru e bradut sau ceva lichid?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google