Stie cineva pe unde gasesc.. "New Car" In cluj..? am cautat si in polus cora.. mall d anu am gasit nimic sunt foarte curios ce miros are
Parfumuri auto
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
In benzinariile Mol se gaseste. Sunt vreo 6 parca in Cluj, vezi la aia de pe Dorobantilor, cred ca au.
Comment
-
Eu folosesc "my shaldan" de portocale pentru ca imi place cum miroase. Ambipur nu imi place ca nu poti sa-l fixezi bine pe aeratoare si la gropi face un zgomot.... e total inestetic, plus ca nu tine prea mult.
Pana la urma ar trebui sa ne alegem odorizantele dupa miros, nu dupa marca sau estetica.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu neaparat trebuie sa fie scumpe ca sa persiste macar 1-3 saptamani ) am cumparat un bradut 1.5 ron si a tinut 3-4 sapt (e iarna de asta cred k a tinut atata ) mai sunt alea gel tin cam o luna sau intrebati un taximetrist ) va indruma el bine , ale lor miroase de la 100 mym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Eu aleg Ambipur-ul ca miroase discret, nu vreau sa se simta mirosul de la 100 m.
Comment
-
de asta folosesc eu..o conserva cu ceva gel inauntru :P...miros de mere ..se simte super ...Attached Files0.9 tce SL plus
Comment
-
sonykel...nu am auzit de aroma asta...as vrea si eu una )
dorutz...da ce ai tata in masina....cred ca de acum s-a imbibat mirosul in plastic ..mai usor cu astea ca cica sunt toxice ...cel putin ambipur ala de sufla aer in el cica e toxic ;)...0.9 tce SL plus
Comment
-
Legat de topicul asta solicit si eu o informatie: am vazut la cineva in masina in priza de 12v un ionizator (purificator de aer) dar zicea ca e adus de afara. Stiti cumva daca se gaseste si la noi asa ceva? Si daca da, cam cat costa?If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
-
eu folosesc AIR WICK lam reglat ca la 36 min sa dea cate un puf si e super(lam prins de mocheta cu ajutorul unui scai in spatele scaunelor din fata in partea de jos a banchetei sa dea puful spre frina de mana- eu sunt ff multumit permenent miroase a parfum si tine ca o luna juma o rezervaAttached Files
Comment
Comment