eu am luat de la Selgros dar am vazut si la Metro - le-am luat pentru in casa dar cand am vazut cat de bine se comporta in casa ....jap si unul in masina si la cat habitaclu are MCV-ul numai bine isi face treaba si pedeasupra am miros proaspat continu(are trei setari pentru puf la 9, 18 si 36 min si merge cu doua baterii)eu il am din decembrie pe lanceput si cred ca abia acum se goleste deja mi-am luat alta rezerva dar mai astept
Parfumuri auto
Collapse
X
-
Air Wick are dezavantajul ca pulverizeaza si cand nu esti in masina si se termina mai repede rezerva.
Comment
-
eu il las sa pulverizeze continu la setarea de 36 min si tine mai bine de o luna si mirose si bine nu ca cele auto (36 lei aparat cu tot cu rezerva si baterii) rezerva separat 15 lei - tine sigur o luna si - pe setarea de 36 min am verificat eu - nu incerc sa conving pe nimeni sa cumpere eu asta folosesc ca mam saturat de cele exclusiv auto
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Posteu am incercat cu d`alde ambi-pur toate natiile de saculeti parfumati si degeaba..cel putin ultimu ambi-pur luat (rezerva) nu miroase neam nush ce naiba are da` nu miroase...parca`i sigilatAttached Files
Comment
-
da am si eu un aeron dala lichi de se pune la aeratoare si nu mai miroase e pe maxim are lichid da degeaba... si pe deasupra sa strambat si o placuta de la aeratoare de la sistemu ala idiot de prindere...
andre ai idee codul si pretul de la aeratoare ma refer la cele 2semicercuri am un lapsus acum
sigpic
Comment
Comment