Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ioi...scortisoara, vanilie Combini cu caldura si e reteta perfecta...

Comment

ceva cu miros de mititei sau ceafa la gratar nu are????

sigpic

Comment

sonykel da` ti`e foame rau nu gluma ) app tine`mi si mie un mititel deoparte

Comment

bai sincer ma uitam prin ofertele de la metro si mi sa facut o pofta de un gratar... sa vina caldura dabia astept sami scot mcvu la gratarele ca anu trecut cu breaku era greu nu incapea toata lumea mai trebuia sa facem rost de o masina etc plus ca daca ma supar rabatez tot ma inchid inauntru si trag un pui de somn , cat bezmetici ceilalti colinda prin imprejurimi , eu de felu meu sunt mai domol nu prea folosesc picioarele mai bine as dormi

sigpic

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
            Va spun eu...cel mai bun parfum auto: Paloma Fresh sau Sport (nu Alpine! ). Ieftin , tine destul de mult...si ala fresh miroase beeton.
            unde il gasim?

Comment

OmV petrOmV

sigpic

Comment

sonykel cand vin la mare te anunt si o punem de`un gratar :P ca si mie mi`e cam pofta

Comment

fratilor peste zece minute puteti lua prinzul

Comment

SUPERCAR: Paloma Fresh (sau sport) le gasiti la benzinariile de unde nu alimentati voi (la Petrom - 4 lei bucata). Miroase mult mai fain si mai tare (dep. cat lasi sa se impregneze) decat toate ambipururile ...Si doua saptamani tine sigur.

De asemenea, daca esti grabit dimineata si ai uitat sa te dai cu after shave, poti sa iei o picatura din rezerva sa te dai pe obraji...

Comment

fratilor care ati avut in masina glade car nush cum ii zice? am vazut intr`o oferta la real..o fi ceva de el?

Comment

Daca e vroba de asta, e bun. Cam la fel ca Ambipur-ul e.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da andrei despre ala e vorba...dar daca zici ca`i la fel ca ambi-puru`...renunt...

Comment

sunt niste spray-uri micute la 15 ron buc. f. tari .....la prima impresie seamana cu alea ptr. astm si dau 1-2 sec in masina si o saptamana nu mai ai treaba .. chiar si ptr fumatori ca mine
                            :popa:

Comment

Tavi cum arata paloma aia? ca maine trec printr-un petrom sa alimentez si sa stiu dupa ce ma uit si eu
                              personal nu am avut nimic bagat pana acu si nu as baga nimic, da tot zice ba unu ba altu ca ba miroase a cauciuc de covorase, ba a plastic sau eu stiu ce, asa sa bag un mirositor sa le inchid gura, si cine stie, poate paloma aia imi place daca o arata bine

Comment

Originally posted by bagheera View Post
                                sunt niste spray-uri micute la 15 ron buc. f. tari .....la prima impresie seamana cu alea ptr. astm si dau 1-2 sec in masina si o saptamana nu mai ai treaba .. chiar si ptr fumatori ca mine
                                cum se numesc si unde le gasim....daca zici ca face treaba ...ca sunt o groaza de bradutzi si cutiutze cu diverse solutii si as vrea sa incerc si spray-ul asta poate e mai bun....
                                JUST ME.....30-rdd......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google