Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bGy View Post
    Folosesti sugativa aia sau ai sticluta cu dop in masina ? la CWS ma refer, ma bate gandul sa imi iau si eu, mi-as lua 2 sugative si le-as pune in spate
    NU folosesc nimic momentan, am braduleti cu mar si atat. Pentru rezultate optime recomand cu sugativa. Adica sa tii sticla cu parfum in masina cu sugativa bagata in ea, non stop. Cum sa iti iei 2 sugative ? Adica 2 sticlute ? Cred ca glumesti, si de la o sticluta miroase de innebunesti, de langa masina (cu usile inchise).
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• si plamanii tai vor fi facuti 'belea'

Comment

• eu sincer sa fiu cred ca e reala problema asta, adica daca s-a interzis azbestul, de ce aceste parfumuri nu ar fi si ele la fel de toxice?

Comment

• Salut baieti.
          Pai hai sa ne mobilizam si sa facem o comanda mai mare la cws... Poate reusim.
          Bafta.

Comment

• s-a interzis azbestul, dar acum suntem otraviti controlat prin mancare si racoritoare!cine stie ce vb....cunoaste!

Comment

• Originally posted by slim_daddy40 View Post
              si plamanii tai vor fi facuti 'belea'
              Ai ceva cunostinte in domeniu? Sau esti medic? Daca ca, te rog sa ne luminezi si pe noi, fara ironie zic asta. Daca nu, imi permit sa nu dau doi bani pe afirmatia aia.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Eu totusi cred ca zice adevarul

Sent from my GT-I5500 using Forum Runner

Comment

• Pe ce baza faci afirmatia asta? Unde te-ai documentat?

Comment

• Fara a te documenta prea tare este destul de clar ca un parfum care costa cativa lei nu poate fi facut numai din ingrediente naturale. Nu este natural unul care costa 300-400 de lei, ce sa mai zici de unul din asta?
                    E clar ca au toate porcariile prin ele si astea afecteaza organismul, pe de alta parte nu avem de ales: nu putem iesi din casa fara a folosi un antiperspirant, nu ne putem barbieri si apoi sa ne dam cu spirt(ca bunicii nostrii) in loc de un after-shave sau un balsam si tot asa.....
                    Ideea este sa reducem cat mai mult posibil contactul cu toate chimicalele astea, clar ca nu putem renunta total la ele.

Comment

• Niki..vb cu un chimist ,daca cunosti ,daca nu cunosti ...bafta TA),picura pe o bucata de plastic orice odorizant lichid si vezi efectele.
                      Fara aerosoli 'aruncati' de odorizant nu ai avea miros,aerosolii sunt chimici,etc......

Comment

• Asta sa fie problema, ca murim de la odorizante. Stati linistiti, sunt multe alte substante inaintea lor .
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Pai sigur ca nu sunt astea problema, mai grav e ca nici painea pe care o mancam si nici aerul pe care il respiram nu mai sunt in ordine......
                          Dar, eu unul ma feresc pe cat posibil macar de lucrurile care nu sunt neaparat necesare.

Comment

• Mai Slim, pana la Dumnezeu, ne omoara sfintii...

Hai sa nu ne mai uitam la gagici parfumate, ca ne riscam viata!

Comment

• Am sunat la CWS-boco Romania srl, iar pretul unei rezerve este de 6 EUR + TVA.

Comment

• O veste buna pt. cei din iasi: am dat un mail aici: http://www.odorizantecalifornia.ro/produse/ si mi-a spus ca se gasesc produsele lor la unele spalatorii auto si magazine de piese care le gasiti pe site la ei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google