Am avut eu ceva de genu... o scrumiera cu ceva lichid in interior am vazut ceva asemanator la metro da era duper tare mirosu nu iti mai venea sa te dai jos din masina
Parfumuri auto
Collapse
X
-
am luat paloma fresh.
miros dragutz dar nu pot spune ca sunt dat pe spate, intr-o masura se aseamana cu unele sapunuri sau sampoane
problema e ca nush unde sa-l pun, acuma sta in locu pt scrumiera spate, de agatat nu agat nici mort ceva in masina
Comment
-
Salut tuturor, eu folosesc o esenta, am inteles ca e luata de la o fabrica de dero, se livreza sub forma de eprubeta. Miroase super bine, dau trei fasuri pe saptamana, dar e super bun, si nu te doare capul, ameteli, nimic. Numai bineCand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
Si eu foloseam ambipur insa am observat k ,cam dupa vreo 2h de condus te cam lua somnu..sau cel putin oboseeala daca il lasai deschis la maxim si aeroterma sau AC dat mai tare ... Acum folosesc braduti din aceia cu rezerva de lichid pe care o intepi. E destul de OK.
Comment
-
N-am observat asa ceva la Ambipur. Bradutii nu-mi plac pentru ca emana un miros cam puternic si nu arata bine in masina.
Comment
-
Originally posted by bagheera View Postsunt niste spray-uri micute la 15 ron buc. F. Tari .....La prima impresie seamana cu alea ptr. Astm si dau 1-2 sec in masina si o saptamana nu mai ai treaba .. Chiar si ptr fumatori ca mine
eu am l-am treminat pe al meu de o luna si tot mai miroase din buretele din aeratoare
Comment
-
Conserva metalica cu gel, in locul scrumierei din faţă, pentru că nu fumez. Nu pun clipsuri pe la aeratoare pentru că strică învelişul iar brăduleţii mă "atacă" vizual. Mă enervează incredibil să-mi bălăngăne în ochi tot timpul. Ursuleţii sunt ok. Parfumul acela luat din Carefour, de-ţi dă şi un cartonaş pe care să mai sprayezi din când în când, într-adevăr, au parfum plăcut, dar aveţi grijă că se picură recipientul dacă-l puneţi culcat prin maşină
Comment
Comment