Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• re

mi-am luat si eu ieri areon gold...miroase super misto, dar nu prea tine mirosul cu toate ca este parfum. am dat 25 de ron pe el, si mi-a dat o sticluta de parfum si un cartonas de agatat la oglinda pe care sa il parfumez cand e nevoie. dar dupa parerea mea e nevoie de fiecare data cand ma urc in masina ). nu prea isi face banii, cu toate ca miroase super tare.

poza aici: http://rrlalena.us/images/areon_perfumes_big.jpg

pana sa iau areonu' asta foloseam odorizante paloma la 4 lei si eram mai multumit de mirosul degajat decat de acesta.
    Last edited by cTn26; 20 June 2012, 15:35.

Comment

• Cum spuneam am fost la una din spalatoriile auto din Iasi (Loana langa bazar in Nicolina) care vand California Scents, si mi-am luat o conserva cu miros de guma turbo 25ron, aveau vreo 10 arome pe stoc. Ce sa zic...miroase incredibil de tare, aproape ca ma ustura gatul, si asta fara sa desfac complet capacul, cand am desfacut capacul pe jumate deja trebuia sa stau cu geamul deschis, miroase ca la taximetristi.

Insa mirosul nu ma da pe spate, e placut, dar nu deosebit pe cat e de laudat. Data viitoare imi mai iau dar cu alta aroma.

Comment

• Aroma "Guma Turbo" se gaseste acum si la odorizantele Paloma(Bubblegum) cu bradulet si rezerva lichida sub. Eu mi-am luat dintr-o benzinarie si imi place cum miroase/persista... e de departe cea mai buna aroma.

Comment

• Eu deja am odorizantul asta de 7saptamani, si inca persista puternic de tot, daca las ceva in masina si il aduc in casa a 2a zi miroase toata casa doar de la acel obiect. Pe eticheta scrie ca dureaza 2 luni dar eu cred ca mai duce 4-5saptamani al meu, abia am intors un cubuletz de ala pe o parte.

Comment

• Ieri am cumparat si eu un california scents golden state delight(guma turbo). Am cautat vreo 2 saptamani prin tot orasu si pe la toate magazinele pe la care am mers.: Auchan, Promenada Mall,Carrefour,Metro,Baumax, Obi,Polus Center si nu am gasit nicaieri. Am dat de ele tocmai in dedeman...
            Despre miros nu am ce comenta, este foarte puternic. ( capacul foarte putin deschis) Isi merita cei 25 lei.
            MY CLA

Comment

• Cu odorizant California, chiar cu capacul inchis "complet" prima luna tot miroase f puternic in masina...sincer as fi preferat ca mirosul sa fie mai discret la inceput, si sa tina mai mult ca timp (adica mai multe saptamani/luni).

Comment

• Am revenit cu impresii despre california scents.
                Golden state delight inca mai miroase ,dar destul de discret. Din 20 iunie il am. Am cumparat acum tot de la ei newport new car, dar sunt dezamagit. Nu miroase bine si nu se simte decat foarte putin. (capac deschis la maxim)
                MY CLA

Comment

• Tot golden state delight ramane nr 1 pentru mine.

Si acum cel nou in forma de gel Xtreme nush cum
                  sigpic

Comment

• Eu acum folosesc ambicar.
                    Attached Files

Comment

• interesant ambicarul asta, ca se baga la bricheta...esti multumit de miros? Eu inca mai am Golden state delight si m-am cam plictisit de aroma asta.... ce altceva recomandati de la California scents?
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Sunt foarte multumit de miros si de "intensitatea" acestuia, atata timp cat masina stationeaza rezervele nu se consuma. Nu este foarte eficient cand se circula in oras pe distante scurte si cu pauze mari.

Comment

• Ce pret are un ambicar? Eu folosesc in prezent conserva de la California!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Produsul este omologat de spanioli(pe el apare Made in UE) deci nu e vreo chinezarie ieftina(prin reprezentantele VW e peste 100lei).

http://www.okazii.ro/cautare/ambicar...=0&autoc=write

Eu am dat 80lei pe aparat + 4rezerve . Se pot folosi 2 rezerve in acelasi timp si cu arome diferite.
                            Last edited by Cromatic; 1 September 2013, 16:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Si cat tine o rezerva?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Cel care il am eu 45zile/6 ore pe zi(au aparut acum cu 60zile/6 ore pe zi) insa eu nu petrec 6ore/zi in masina si de 3 luni de cand am aparatul inca nu am schimbat rezervele(folosesc 2 cu arome diferite).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google