Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SYL40 View Post
    Cu odorizant California, chiar cu capacul inchis "complet" prima luna tot miroase f puternic in masina...sincer as fi preferat ca mirosul sa fie mai discret la inceput, si sa tina mai mult ca timp (adica mai multe saptamani/luni).
    La mine cand deschid usile dimineata se mai simte si acum damful ala de parfum desi am jumate de an de cand am aruncat cutia. Deja e enervant
    Cred ca s-a impregnat in tapiterie si scaune.

Comment

• Super afacere!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Cocoshi, ai incercat CWS?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• CWS doar daca se foloseste in dispenser electric(cu baterii si temporizator) altfel e cam incomod de folosit in masina.

Comment

• Parca se gaseste si la sticluta cu capac din lemn, care se imbiba cu parfum...
            Eu folosesc acasa din ala in recipient de plastic, de 85 ml. Cred ca-l am de mai mult de doua luni si inca mai are, aproximez eu, vreo 15%.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Folosesc doar conservele California, nu am incercat altceva in afara de prostiile alea cu gel din Auchan, paloma se numesc!

Comment

• Nu se numesc Paloma. Paloma nu e cu gel. E rezervor cu bradut.
                Eu foloses numai Paloma Alpin. Miroase beton.
                Attached Files

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                  Folosesc doar conservele California, nu am incercat altceva in afara de prostiile alea cu gel din Auchan, paloma se numesc!

Ce arome folosesti?
                  MY CLA

Comment

• Acum am merisoare parca, am luat guma turbo si grapefruit!

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                      Parca se gaseste si la sticluta cu capac din lemn, care se imbiba cu parfum...
                      Nu se gaseste la sticluta cu capac din lemn pentru ca suprafata de dispersie e prea mica si nu prea are eficienta - daca n-ai aparat, doar cu sugativa din dotare se foloseste eficient dar nu in masina(prin prisma protectiei).

Comment

• Mda; eu raman la demodatul deja, dupa unii, Ambipur; degeaba s-au straduit cunoscutii, nepotii, sa-mi arate fel de fel de minuni mirositoare.
                        Rafinat si discret, parfumul de la Ambipur, mi se pare potrivit pentru ...stilul meu
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                          La mine cand deschid usile dimineata se mai simte si acum damful ala de parfum desi am jumate de an de cand am aruncat cutia. Deja e enervant
                          Cred ca s-a impregnat in tapiterie si scaune.
                          Unde ai tinut "conserva" cu odorizantul ?

Comment

• Mai oameni buni, de 1 luna am devenit posesor de Logan 2 si am incercat sa montez in aeratoare, unul din cele 3 aparate DrMarcus de pe fosta SuperNova, dar nu am reusit !!!
                            Nici unul din cele 3 nu are "piciorusele" destul de lungi pentru a putea fi fixat in aeratoare.
                            La SuperNova aeratoarele erau tip grila acestea sunt tip clapeta si e destul de mare iar clemele de fixare nu ajung in mijlocul lor...
                            "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
                            "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

• La Bam Boo sunt niste bile din lemn parfumate , am cateva puse in masina de vreo 2 ani si inca mai persista mirosul (2 lei bucata) 3-4 bucati sunt excelente.

Comment

• Mai da-le dreaq de ...bile de 2 lei, ca prea le lauzi; auzi, 2 ani
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google