Tweety: E un pachet care contine un parfum si o chestie de carton forma dreptunghiulara care o agati la oglinda si pe care spreiezi, poti sa dai si in aer dar ai grija sa nu dai pe suprafetele de plastic.
Parfumuri auto
Collapse
X
-
@Mirzero: de unde ai luat tu pachetul? Eu am luat pur si simplu de la raft...Un bradut practic...Nu mai era cu un spray sau mai stiu eu ce minuni...E 'bradut' sub forma de picatura de apa dar putin inclinata...Care are gradatii pe ambalaj...La 1 sapt sau 2 mai scazi o gradatie... vezi pozaAttached FilesLast edited by B 83 RMJ; 19 September 2008, 21:01.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Pute pute...Nu e de 1.3 lei...Ci 4.5 ...Si nu e orice bradut care il gasesti peste tot...bine mai miros si cele de la rompetrol...miros puternic si pe o durata mai mare...restu sunt cam frecţiiLast edited by B 83 RMJ; 19 September 2008, 23:00.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View PostSi eu am schimbat o gramda de prostii...Si degeaba...Parca tot nu miroase...In schimb nu stiu ce folosesc taximetristi...Ca la ei si cu usa deschisa miroase in masina, si pe langa masina ...Am trecut aucm cateva zile pe langa o statie de taxi si mirosea foarte fain si puternic, si cand m-am uitat era un golan cu usa deschisa...E miros din ala tipic taximetristilor...Placut la miros si intepator...Avem vreun taximetrist pe aici, sau cineva care stie ce anume folosesc taximetristii?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Eu folosesc MY SHALDAN conserva din aia metalica cu miros de mere.......Cel mai ok dupa parerea mea...Iti vine sa il mananci!!! METRO, REAL de obicei la casa!!!!
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostEu folosesc MY SHALDAN conserva din aia metalica cu miros de mere.......Cel mai ok dupa parerea mea...Iti vine sa il mananci!!! METRO, REAL de obicei la casa!!!!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Da si selgros................Am uitat!
Comment
-
@viorelu: Da, se potrivesc in scurmiera.
Comment
Comment