If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am folosit AmbiPur. Parfumul e pe masura pretului, dar durata de viata nu. Bradutii se usuca prea repede. Cand ma hotarasem sa incerc MyShaldan, am vazut ceva care mi-a atras atentia si nu-mi pare rau. In Carrefour am vazut pulverizatoare cu odorizant pentru aer si tapiterie. Eu il am de ceva vreme si mai am inca pe atat. Cred ca ceva asemanator folosesc si taximetristii.
daca e cineva interesat, pot atasa o poza.
Topcat pune o poza daca poti (si eu caut o alternativa la braduti, care sunt ok, dar se termina repede si n-au un miros constant, adica la inceput mirosul e puternic si apoi dispare destul de repede)
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Pune o poza...Nu mai intreba...Sa vada lumea despre ce e vorba eu unu, chiar mi-as dori sa stiu ce folosesc taximetristii...ca la ei miroase in jurul masinii daca e o usa deschisa...si inauntru tot miroase...nu se aeriseste
Cel mai mult conteaza pretul...Dupa asta iti dai seama daca tine sau nu ...Ca daca ai dat 2 lei pe el...De 2 lei tine...De la 4-5 lei in sus e o putoare care tine si se si simte :P
Eu va recomand cu toata caldura sa va cumparati sticlute dalea mici cu esenta de se pune in candela...Turnati lichidul pe mocheta sau pe scaune/bancheta miros foarte puternic si persista destul...
despre asta vorbesc ->
(se gasesc cam peste tot...Eu imi cumpar din Cora)
Cand o sa deschida cora si la brasov o sa incerc...Nu am vazut nicaieri asa ceva pana acuma...Cora inca nici nu a inceput sapaturile pt fundatie...Doar si-a tras niste cabluri pt curent si niste conducte de apa si de atunci sta pe loc totul..Eu astept sa vad o poza de la colegu care a zis ca ne pune o poza daca vrem
Ce mirosuri au? Si cat costa? P.S Nu pateaza? Ca nu am huse
mirosuri...Banane , cirese , vanilie , mere verzi , capsuni...Mai multe.Eu de obicei imi iau de capsuni.De patat...Daca dai pe mocheta nu se pateaza.Pe scaune nu recomand daca nu ai huse pentru ca e posibil sa ramana semn e de ajuns sa pui cateva picaturi si cand deschizi usa o sa se simta mirosu de la 5 m
Iata agentul mirositor din masinuta mea. Tropi Fresh
l-am luat de la Carrefour acu ceva vreme si nu mai tin minte exact cat costa. Daca nu ma insel intre 5 si 7 lei. Sunt mai multe parfumuri: trandafiri, cocos, vanilie, mere, ocean... Etc. Asta pe care-l am mie mi-a placut cel mai mult.
era la standurile "auto" pe un raft de jos. Deci cautati cu atentie si veti gasi.
obisnuiesc sa pulverizez langa parasolare sau pe tetiere. Nu pateaza.
am mai vazut ceva asemanator la cora dar n-am luat pt ca:
- mai scump
- era sigilat si nu puteam sti daca place nasului meu
- la precautii scria "a se evita contactul cu suprafetele"
sper sa va fi fost de ajutor
ce zice ciky este o alternativa bunicica, insa cei care vreti s-o folositi tineti cont ca este vorba de un ulei parfumat. deci a nu se folosi pe tapiteria scaunelor, chiar daca exista husa, pentru ca va lasa urme.
Cred ca in Botosani, pt ca in Bucuresti, nu am vazut asa ceva..... in Carrefour. Si, cel mai bine, cred ca astea ar trebui folosite, pe buretelul aeratoarelor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment