Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Saptamana trecuta mi-am luat odorizant cu lichid marca Paloma. Erau cu mai multe arome, dar eu mi-am luat de "new car".
    De cand l-am agatat de oglinda mi s-a umplut masina cu parfum. Isi face treaba excelent fiind persistent, mai ales ca are si un pret mai mult decat convenabil (5 Lei).
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Am luat un spray special si dau cu el in difuzoarele de aer din habitaclu...l-am luat pentru ca imi placea mirosul...se da cam la 3-4 zile in duze ca sa ai un miros constant
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu am gasit nimic care sa tina mai mult de 2 saptamani ?! Are cineva idee ? M-am gandit si cred ca o sa incerc si CWS-uri ca alea de la NIKE , ADIDAS (guma TURBO) . Am avut si lichid , si braduleti , si spray , si ambipur (care nu miroase decat daca bate caldura in el dar nu persista in masina). Cel mai puternic este NEW CAR si Ambience COFFEE de la AUCHAN care tine undeva la 2 saptamani . Conservele tin max 1 sapt si ceva , si nici nu persista mirosul mai ales daca e frig afara .
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Ia-ti cum am luat eu. Dimineata cum deschid portiera, chiar daca e frig, simt mirosul de langa masina. Fa o vizita la Carrefour.
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• eu am avut tot felul de odorizante dar cel care ma lasat placut surprins a fost un bradulet cu stagul americii si cu aroma de vanilie e 5 lei

Comment

• Eu am tot incercat o gramada de braduti si conserve parfumate dar mai mult de 1 luna nu tin!

Comment

• Nici eu nu mai stiu ce sa incerc.Momentan am o sticluta luata din Selgros si atasata la aeratoare,dar nu se simte mirosul aproape deloc.Mai aveam braduleti cu lichid de la Paloma,tineau dar nu mai mult de 2 saptamani.

Comment

• eu recomand Areon! are o sticla de parfum din care pulverizezi ori de cate ori vrei pe un "bradut"! sunt si o multitudine de arome foarte misto!!!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salut.Azi am luat si eu areon.
                    Sunt multumit.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Eu am in masina acum 2 ursuleti Areon (New Car si Ocean) un bradulet tot cu miros de ocean si am mai luat ieri un parfum auto si la miros scrie Italian Clasic. Nu stiu a ce miroase, dar miroase bine. Cred ca o sa iau si eu sticlute cu esente de la Jysk.
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Mai multe informatii despre Aeron cine ne poate da?Poze,pret,etc?

Comment

• Pai il poti gasi la magazine de piese auto. Nu au la benzinarii sau supermarketuri. Tin mult si au un miros placut. Se agata cu o ventuza de geam si sta foarte bine. Sunt destul de ieftine. (5-6 lei)
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• bai am fost la spalatorie , miau dat cu un parfum mirosea a redbull ,are cineva idee ce e?

sigpic

Comment

• Daca ai fost la spalatoria aia pe care o stiu si eu, este esenta de taurina , pura. Nu ai observat ca schimbai vitezele mai cu viata?
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

• da ma la spalatoria aia , zi serios cu ce miau dat aia , ca stateam pe sub bord sa miros mocheta , ca aia dau pe jos cu el... imi era mila sa ma urc incaltat in masina sa nu vars dozele de redbull

nu stie nimeni de parfumu asta cu aroma de red bull
                                Last edited by SoNyKeL; 25 May 2009, 17:56. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google