If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Saptamana trecuta mi-am luat odorizant cu lichid marca Paloma. Erau cu mai multe arome, dar eu mi-am luat de "new car".
De cand l-am agatat de oglinda mi s-a umplut masina cu parfum. Isi face treaba excelent fiind persistent, mai ales ca are si un pret mai mult decat convenabil (5 Lei).
Am luat un spray special si dau cu el in difuzoarele de aer din habitaclu...l-am luat pentru ca imi placea mirosul...se da cam la 3-4 zile in duze ca sa ai un miros constant
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Nu am gasit nimic care sa tina mai mult de 2 saptamani ?! Are cineva idee ? M-am gandit si cred ca o sa incerc si CWS-uri ca alea de la NIKE , ADIDAS (guma TURBO) . Am avut si lichid , si braduleti , si spray , si ambipur (care nu miroase decat daca bate caldura in el dar nu persista in masina). Cel mai puternic este NEW CAR si Ambience COFFEE de la AUCHAN care tine undeva la 2 saptamani . Conservele tin max 1 sapt si ceva , si nici nu persista mirosul mai ales daca e frig afara .
Nici eu nu mai stiu ce sa incerc.Momentan am o sticluta luata din Selgros si atasata la aeratoare,dar nu se simte mirosul aproape deloc.Mai aveam braduleti cu lichid de la Paloma,tineau dar nu mai mult de 2 saptamani.
Eu am in masina acum 2 ursuleti Areon (New Car si Ocean) un bradulet tot cu miros de ocean si am mai luat ieri un parfum auto si la miros scrie Italian Clasic. Nu stiu a ce miroase, dar miroase bine. Cred ca o sa iau si eu sticlute cu esente de la Jysk.
Pai il poti gasi la magazine de piese auto. Nu au la benzinarii sau supermarketuri. Tin mult si au un miros placut. Se agata cu o ventuza de geam si sta foarte bine. Sunt destul de ieftine. (5-6 lei)
da ma la spalatoria aia , zi serios cu ce miau dat aia , ca stateam pe sub bord sa miros mocheta , ca aia dau pe jos cu el... imi era mila sa ma urc incaltat in masina sa nu vars dozele de redbull
nu stie nimeni de parfumu asta cu aroma de red bull
Last edited by SoNyKeL; 25 May 2009, 17:56.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment