Parfumuri auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• off...ce mi-e dor de mirosu de masina noua....best smell!...nu stiu cand voi ma "beneficia" de "el"...
    Slow & Safe

Comment

• salut
      incercati sa puneti pe un bradut care nu mai miroase cateva picaturi de ulei aromat de la aroma therapy.cel de pin este super.
      succesuri in continuare

Comment

• eu am luat un parfumel auto din carrefoure...si miroase super 5 minute....(dat pe tapiterie...bradut...plafon...indiferent)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu folosesc ca odorizant bradut original wunderbaum energy. are un miros care-mi place f mult. toti care au urcat in masina mea, m-au intrebat ce fel de odorizant folosesc pt ca miroase beton. este fresh, nu este puternic si intepator si tine cam 2 luni. am luat de pe la metro sau real la oferta cu 8 lei 3 bucati. nu-mi plac mirosurile puternice, de la care te iau durerile de cap si ametelile daca mergi mai mult cu masina. din cand in cand mai iau si cutiute cu arome my shaldan, dar ma enerveaza ca imi ocupa loc prin masina. tot mai practice sunt cele agatate.
          sigpic

Comment

• Incerca-ti astea, sunt super mai ales cheryy si persista mult dar sunt cam greu de gasit.Se pot lua de pe acel site dar asta depinde de fiecare cat este dispus sa dea pe un asemenea produs.O alta varianta ar fi e-bay.

Comment

• stiu eu de unde se pot cumpara odorizantele de care zice cromatic in romania... PM pt detalii
              Fat and Curious

Comment

• Ziceti si voi un pret sa stie lumea la se sa se astepte!!!

Comment

• @crystyan_76: fii atent ca de la uleiuri esentiale, in special brad sau pin, daca le mirosi in permanenta te ia cu dureri de cap. Din experienta iti spun, si eu am incercat sa pun intr-o sticluta din aia de parfum golita si de fiecare data cind mergeam cu masina ceva mai mult timp ma durea capul crunt. Altfel, pe mine ma doare capul foarte rar, asa ca m-am prins de la ce mi s-a tras... am dat jos sticluta, s-a terminat cu durerile de cap ;)

Comment

• sal,incerca-ti areon parerea mea ca sun ok,am fost anul acesta la vecinii de peste Dunare si am facut plinul cu ele (am luat o duzina),diferenta de pret este dubla fata de noi fiind produs la ei, la noi l-am vazut la carrefour.

Comment

• produs areon am eu....dar nu face fata unu singur,trebuies 2 , parfum placut
                      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                      Silent Coat.

Comment

• 25 lei costa odorizantele de care spuneam eu... mai multe pe PM
                        Fat and Curious

Comment

• Folosesc Mafra Elisir....este cel mai adevarat odorizant auto pe care l-am folosit pana acum.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ma-fra elisir am avut si eu si nu am fost deloc multumit...persista f putin, este scump si micut...acum folosesc ceva la 4 ron...o sticluta verde (cica ar fi parfum de camera) si imbib un saculet din ala...miroase super in masina - liliac ;)
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Nu mi s-a parut scump la putin peste 10 lei...am vazut panarame in supermarket-uri si la preturi de-a dreptul comice. Oricum dupa ce se termina, opresc ambalajul si-l umplu cu parfum de camera.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• de 4 luni folosesc CALIFORNIA SCENTS, melon, nu se compara cu nimic de pe piata romaneasca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google