off...ce mi-e dor de mirosu de masina noua....best smell!...nu stiu cand voi ma "beneficia" de "el"...
Parfumuri auto
Collapse
X
-
eu folosesc ca odorizant bradut original wunderbaum energy. are un miros care-mi place f mult. toti care au urcat in masina mea, m-au intrebat ce fel de odorizant folosesc pt ca miroase beton. este fresh, nu este puternic si intepator si tine cam 2 luni. am luat de pe la metro sau real la oferta cu 8 lei 3 bucati. nu-mi plac mirosurile puternice, de la care te iau durerile de cap si ametelile daca mergi mai mult cu masina. din cand in cand mai iau si cutiute cu arome my shaldan, dar ma enerveaza ca imi ocupa loc prin masina. tot mai practice sunt cele agatate.sigpic
Comment
-
@crystyan_76: fii atent ca de la uleiuri esentiale, in special brad sau pin, daca le mirosi in permanenta te ia cu dureri de cap. Din experienta iti spun, si eu am incercat sa pun intr-o sticluta din aia de parfum golita si de fiecare data cind mergeam cu masina ceva mai mult timp ma durea capul crunt. Altfel, pe mine ma doare capul foarte rar, asa ca m-am prins de la ce mi s-a tras... am dat jos sticluta, s-a terminat cu durerile de cap ;)
Comment
-
ma-fra elisir am avut si eu si nu am fost deloc multumit...persista f putin, este scump si micut...acum folosesc ceva la 4 ron...o sticluta verde (cica ar fi parfum de camera) si imbib un saculet din ala...miroase super in masina - liliac ;)If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu mi s-a parut scump la putin peste 10 lei...am vazut panarame in supermarket-uri si la preturi de-a dreptul comice. Oricum dupa ce se termina, opresc ambalajul si-l umplu cu parfum de camera.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment