Montare Sistem De Aer Conditionat Pe Logan De La Dezmembrari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bravo adi ai vazut ca poti reusi,

Comment

• Eu as zice ca e destul de greu,in special drigaria aia de bord sa o demontezi .
      La mecanica poate mai e cum mai e,mai un manual,mai un prieten...etc.Si cu piesele e mare alergatura.
      Ce sa zic,felicitari ! si pacat ca in zona mea nu am la cine apela,si pana la galati e mare distanta
      sigpic
      !

Comment

• vdmihai facem si in zona noastra!eu am teminat ac de pus,dar nu am radiatorul bun!il schimb si o sa am racoare in masina!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Pai nu e bun al masinii?L-ai pus singur?Sunt dezmembrari prin Craiova?In Craiova sunt la facultate,de aia intreb.
          Banuiesc ca de la dezmembrari l-ai luat.
          Cam cat te-a dus investitia?
          Si uite cum ma apuc sa strang bani de piese ,o sa dureze ceva dar o sa merite.
          Decat sa fac alte modificari sau mai stiu eu ce tuning mai bine ii pun aer si ies mai castigat.
          sigpic
          !

Comment

• am aer de vanzare 2900 on cu tot cu montaj-0726240862-razvan
            Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• merita banii cu montaj, nu mai stati pe ganduri cei ce vor ac

Comment

• Pe un logan 1.6 preference ce piese mi-ar trebui ca sa-mi pun ac? In Iasi monteaza cineva?

Comment

• a venit cineva de la suceava cu sandero la mine tu nu nimeresti galatiul

Comment

• cat mai e un kit de aer conditionat pentru un logan preferance mpi din 2006

Comment

• vreo 3400 ron cam asa
                      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• a venit frigul nu mai scrie nimeni aici?

Comment

• Pai eu astept niste cascaval, si sper sa nu ma mai prinda vara 2011 fara racoare in masina.
                          Ma gandeam sa mi iau asa incet-incet piesele si cand le am gata pe toate, sa purced la operatie...
                          Pana una alta, din ce am ciiti cam astea ar fi piesele necesare ptr Preferance 1.4MPI:

-vaporizator
                          -compresor
                          -conducte
                          -radiator
                          -radiator racire
                          -GMV
                          -suport mare anexe
                          -suport mic
                          -role ghidaj si intinzator
                          -intinzator curea
                          -climatizare cu ac
                          -curea anexe
                          -relee si suportii releelor

La o mica socoteala, ar iesi minim 2000 de lei numa astea...
                          Acum ramane de aflat ce e mai bine, de luat piesele noi, sau de la dezmembrari?
                          Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

• incearca sa iei compresorul cat mai aproape de anul acesta,adica sa nu aiba multi km, rolele de ghidaj si cureaua de accesorii noi,vezi ca claudiu bpp face rost de origine,iar celelalte cred ca merg sh,numai bine

Comment

• in craiova exista cineva care monteaza ac ?

sau in slatina ?
                              Last edited by sympi; 17 January 2011, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• daca ai ac,te pot ajuta ca si eu am montat ac pe masina mea!
                                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google