In Timisoara a facut careva operatiunea si unde?!
Montare Sistem De Aer Conditionat Pe Logan De La Dezmembrari
Collapse
X
-
Se poate modifica schema astfel incat compresorul sa ramana cuplat tot timpul cat butonul e apasat? La mine nu mai racea suficient si cei de la Dacia mi-au spus ca e firesc ca la 3 ani sa se decalibreze sonda de temperatura de pe condensator si s-o schimbi. Au facut-o, ca era inca in garantie, dar nu mi se pare chiar normal.
Comment
-
Originally posted by valdan71 View PostSe poate modifica schema astfel incat compresorul sa ramana cuplat tot timpul cat butonul e apasat? La mine nu mai racea suficient si cei de la Dacia mi-au spus ca e firesc ca la 3 ani sa se decalibreze sonda de temperatura de pe condensator si s-o schimbi. Au facut-o, ca era inca in garantie, dar nu mi se pare chiar normal.
Originally posted by balicab View PostSalut, am si eu un Duster 1.6i Acces, fara AC si m-ar interesa:
1) Cat ar costa sa-i pun aer conditionat (piese si manopera)
2) se pierde garantia de fabrica?
Multumesc.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by balicab View PostSalut, am si eu un Duster 1.6i Acces, fara AC si m-ar interesa:
1) Cat ar costa sa-i pun aer conditionat (piese si manopera)
2) se pierde garantia de fabrica?
Multumesc.
1) Mult decât din fabrică, mult mai ales dacă e 114CP H4M
2) DaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Va salut ,
Sunt nou pe forum, nou posesor de logan. 1.4 Ambiance "chel" facelift 2008.
Daca are cineva informatii mai actualizate, vreau sa pun Ac si servodirectie.
Imi recomandati pe cineva ? stiti care mai sunt preturile piesele+montaj ? este mai recomandat sa cumpar piesele separat?
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by mad4logan View PostVa salut ,
Sunt nou pe forum, nou posesor de logan. 1.4 Ambiance "chel" facelift 2008.
Daca are cineva informatii mai actualizate, vreau sa pun Ac si servodirectie.
Imi recomandati pe cineva ? stiti care mai sunt preturile piesele+montaj ? este mai recomandat sa cumpar piesele separat?
Multumesc.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment