Pete Tapiterie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pete Tapiterie

Ieri am fost la bunici si am ciocnit un pahar de vin dulce, si bunicu', mai parkinsonist, a dat o picatura pe tapiteria de la scaunul dreapta fata. Deci am doua probleme: Cum curat pata? (cu vanish cumva?), Unde gasesc si eu nishte huse pe o gama mai larga de modele si culori (daca nu chiar sa fac comanda)?
    :inlove:

Incearca sa scoti tapiteria de pe scaun, cu ceva grija iese de acolo si o bagi in masina de spalat daca ai sau o speli de mana, neaparat cu un detergent care sa scoata petele, Vanish cred ca e bun. Huse se gasesc in hipermarketuri, fa un drum pana in Constanta si vezi acolo, la Carrefour, Metro sau Selgors, gasesti multe modele, ti le alegi pe care iti plac.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sunt in Metro fel de fel de solutii de curatat si nu trec de 12 lei. La berlina le curatam pe vremuri cu Biocarpet . Huse iti recomand Puffy, cam 140 in Metro dar vin bine.

Rectific, se numesc simplu Pufi
      (scuze pentru postari consecutive, nu stiu cum/daca se editeza un post)
      Last edited by andrei; 16 September 2007, 20:55.
      [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

fetele de usi cu ce le curatam???

sigpic

Comment

Biocarpet, Cif sau detergent lichid (Ariel, Persil).

Comment

huse logan

Huse facute pentru Logan: Firenze. Sunt mai multe modele: bussines, sport si inca ceva. Sunt intre 92-98 ron. Se potrivesc exact ca de sunt pt logan.
            Si iute asa esti multumit cand se potriveste la fix si numai trebuie sa faci ajustari.

Comment

da-ne mai multe detalii de unde le-ai luat???
              baietii eu pe scaun am varsat niste odorizant dala lichid , primisem cadou de la dacia un odorizant lichid si al dracu picura pe scaunu de la pasager cand am vazut era prea tarziu , mai am vreo sansa sa scot petele alea???

sigpic

Comment

Husele le-am luat din sell gross ploiesti. Sunt f bune mai ales la pretul asta si unde mai pui ca se potrivesc la fix sa nu mai zic de material(acum depinde ce model alegi). Are orificiu si pt scaunul soferului cu reglaj lombar , husele pt tetiere sunt diferite, ale pe fata sunt mai mari decat cele de pe spate.

Comment

Da Sony, pune niste Biocarpet sau exista niste detregenti prin Carrefour speciali pentru pete, e o cutiuta mica si costa vreo 10 ron, scoate orice pata, inclusiv sange, vin etc.

PS: Detergentii astia sunt la raionul cu deteregneti, nu la Auto.

Comment

sigur sunt bune pt logan? ca eu ce-am gasit, ba n-aveau gaurile pt tetiere, ba alea pt reglaj lombar, ba nu aveau fanta pt buzunarul de pe dosul scaunului. si cum eu folosesc buzunarul respectiv, am ramas fara huse duap ce am dus doua seturi inapoi ca nu s-au potrivit la toate chichitele, mi-e tarsa sa intru la magazin sa cer altele si sa merg dupa aia sa le schimb. ma bate gandul sa-mi fac pe comanda...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

locas pt reglaj lombar exista dar pt buzunarul din spate nu are(eu nu am buzunare spate). Pe ele scrie LOGAN si nu zice ca ar merge si pe alte masini(din cate imi aduc aminte de ambalaj). Pe ambalaj exista o mostra cu materialul din care e facuta husa (eu am avut noroc ca era una desfacuta si am putut sa ma uit mai bine).

Comment

si pe mine ma bate gandul de o husa la comandaD dar inca nu am bani , timp si meserias... as vrea sa fac ceva gen tapiteria de prestige

sigpic

Comment

Am vazut pe la magazine huse care sunt ca tapiteria de la prestige(cu triunghiurile acelea)...150 lei
                          sigpic

Comment

unde ai vazut si de ce firma sunt facute??? sunt curios unde as putea gasi material ca cel de la pristige negrul acela cu triunghiuri...

sigpic

Comment

La un magazin in Galati in zona "La Popescu"...hai ca maine ma uit pe ambalaj sa vad ce firma le-a facut ...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google