am si eu o rugaminte As vrea sa cumpar daca este posibil testerul de diagnostigare defectiuni logan adica softul si priza diagnostigare de la cutia documente Pentru uzul meu personal
Se Poate Comercializa Testerul De Diagnostigare Logan
Collapse
X
-
gasest de cumparat
vezi la sectiunea bursa
le mai zice si cablu diagnosticare
tot ce mai ai nevoie e de un laptopbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
-
hai sa-l vad eu pe ala care da minim 500 de euro pentru o interfata de diagnoza si tot cam atat pentru licenta pentru softul aferent.
tot ce vedeti la preturi "decente" is piraterii.
Comment
-
cu softul e cu cintec
normal ar trebui cumparat dar si dezvoltatorul ar trebui sa munceasca un pic ,o traducere ar fi binevenita dar nu , trebuie sa inveti engleza si/sau franceza , sau invatat sa ceara mult pe munca putina
ex de ce d... sa dau 150 lei pe un joc EA cind pot sal iau din state cu 90 lei [inclusiv transportul] este exact acelasi produs si eu platesc aproape dublu in ro [sau o fi taxa de prost si eu nu stiu]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by denisbossu View Postam si eu o rugaminte As vrea sa cumpar daca este posibil testerul de diagnostigare defectiuni logan adica softul si priza diagnostigare de la cutia documente Pentru uzul meu personal
dezavantajul, softul e in franceza ceea ce mie mi-a scos ceva peri albiLast edited by GFN; 16 February 2009, 13:14.Captain of the black pearl
Comment
Comment