R A R - I T P

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dan.gutu View Post
    Dupa ce ai vopsit masina,iti faci programare la RAR pentru schimbare culoare.Te prezinti cu masina la data si ore stabilita,iti fac cateva poze la masina,apoi la serviciul inmatriculari, sa iti treaca si in talon.La RAR costa cam 150 de roni,nu stiu cat mai costa la politie.
    Mersi mult!

Comment

• Salut,cu cate zile inainte de termenul de verificare itp, ma pot prezenta la itp
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Ideal este sa te prezinti cu 30 de zile pana sa se expire,atat este valabil raportul de inspectie tehnica,in caz ca ai probleme.Daca stii ca esti beton,te poti duca chiar in ziua in care se expira.Raportul tehnic de repsingere,intocmit la ITP,nu iti da dreptul sa circuli,daca ai ITP expirat.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Mersi de raspuns ,probleme na-si crede ca am .Masina are 2 ani si 13000 de km,dar am sa vad, dupa ce osa merg la itp.
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• @Dan am o masina cu itp expirat de 1 an si as vrea sa il fac zilele astea, trebuie sa merg la R.A.R. sau ma pot duce la ori ce statie itp?

Comment

• Te duci la RAR numai daca ai ghinionul sa te opreasca politia si sa iti retina talonul,daca ai talon,carte de identitate,asigurare si buletinul la tine,poti face la orice statie ITP din Romania.Daca talonul este retinut,pentru orice problema,numai RAR-ul rezolva.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Eu m-am dus la ITP dupa ce expirase si nu au fost probleme .
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• daca te opreste nenea politistul e de preferat sa spui ca n-ai certificatul de inmatriculare si sa iei o amenda pt asta decat sa ti-l retina pentru itp expirat + amenda de rigoare.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Ok, nu e problema ca ma descurc cu deplasatul masinii la statia ITP, talonul in am,si cartea numai ca nu am folost masina si nici nu m-am deranjat sa ii fac ITP ul la termen.

Comment

• Salut. Am trecut ITP-ul fara nici o problema. Mi-au zis cei de acolo ca nu am nici cel mai mic joc in bucsa cu toate ca masina are 42.000 in 2 ani de zile. Bafta in trafic.

Comment

• am si eu un logan , face 2 ani acum luna asta cu 10500 km.si trebuie sa ma duc sa fac itp-ul in bucuresti.stie cineva cat costa?

Comment

• Cam 100 de lei ....La Adras ma duc si eu pe 23 luna asta si atat costa ca i-am intrebat.

Comment

• eu ma duc la dacoserv ca acolo cunosc pe cei de acolo...si fac si treaba buna.

Comment

• Si daca cunosti deja oamenii de la dacoserv,,,De ce mai intrebi aici??

Comment

• am facut si eu ITP -ul la reprezentanta Dacia locala (Automoldova) si a costat 59 lei. Masina are 2 ani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google