Capul de bara nu e mare lucru de inlocuit,problema e ca o astfel de interventie solicita efectuarea geometriei, ma rog poate treci si iti rezolvi in liniste ce probleme mai ai la masina.
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by crull View PostReverificare de catre RAR se face aleatoriu stabilita de soft.Practic echipa mobila RAR se deplaseaza pentru reinspectie la statia ITP pe care o alege softul. Din cate am inteles de la cineva care presteaza astfel de servicii , la o statie ITP se efectueaza o singura reverificare pe zi. Dupa reverificare se pot face tot felu de manevre ca RAR ul nu se mai intoarce.
De asemenea RAR ul nu are program sambata , iar statii ITP sunt destule cu program sambata tocmai pentru a evita reverificarile.
Deci manarii fara riscuri se pot face.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Toate statiile ITP sunt obligate sa respecte normele privitoare la inspectie, asa ca toate au aceleasi dotari;nici o statie care se respecta nu-ti va face verificari in plus sau in minus fata de ce platesti.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Am facut si eu ITP-ul 78.50 ron. si am primit un cupon de 50 ron reducere la service.
Alt bonus .... a fost blocata masina de RAR ... asa ca am mai facut o data gazele, plus timpul pierdut aiurea (cat pe ce sa intarzii sa scot copilul de la gradinita).
Masinia a trecut de doua ori ITP-ul fara probleme.
P.S.
Am impresia ca asa isi fac rost cei de la RAR de bonuri suplimentare de la "gaze". Prea cusuta cu ata alba e smecheria asta. Data viitoare cred ca le dau cu cricu` in cap si dupa aia iau bicicleta.Last edited by lau; 20 January 2012, 00:10.
Comment
-
Nu prea e de comentat aici; eu cand am depus actele in vederea efectuarii ITP-ului, seful de statie mi-a explicat pe scurt procedurile, durata, dar mi-a atras atentia ca masina poate fi "blocata" de inspectorii RAR. E legal, asta e, asa ca...
Ca o paranteza, unora nu le prea place modul de control in cadrul verificarii periodice, dar umbla cu "cascavalul" in mana, doar doar i-or mai pacali pentru 2 ani.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by lau View PostAm facut si eu ITP-ul 78.50 ron. si am primit un cupon de 50 ron reducere la service.
Alt bonus .... a fost blocata masina de RAR ... asa ca am mai facut o data gazele, plus timpul pierdut aiurea (cat pe ce sa intarzii sa scot copilul de la gradinita).
Masinia a trecut de doua ori ITP-ul fara probleme.
P.S.
Am impresia ca asa isi fac rost cei de la RAR de bonuri suplimentare de la "gaze". Prea cusuta cu ata alba e smecheria asta. Data viitoare cred ca le dau cu cricu` in cap si dupa aia iau bicicleta.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment