Acum 3 ani aveam si eu toba sport, si au cam comentat baietii, dar m-au trecut cu promisiunea mea ca o sa o dau jos. si anul asta s-au legat de stopurile vopsite, dar tot asa m-au trecut. Atentii nu am dat pana acuma, poate peste 2 ani.....:P
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Astazi am bifat si eu al 2-lea ITP la actualul Logan; admis, fara nici un fel de probleme sau recomandari (frane, noxe si reglaj faruri admirate de tehnician ; pret, 80 lei, fara atentii sau simulari in acest sens.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Am facut ITP-ul in reteaua dacia caci l-am gasit expirat cand am fost sa fac unghiul de fuga. A incercat baiatul ala de la ITP de 6-7 ori sa-mi scoata noxele sub limita si nu a putut... cred ca din cauza uleiului 2T pe care-l pun in motorina... i-am lasat restul pana la 1 mil si a facut el cumva si mi-a trecut ITP-ul pe certificat.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by popavlm View PostAm facut ITP-ul in reteaua dacia caci l-am gasit expirat cand am fost sa fac unghiul de fuga. A incercat baiatul ala de la ITP de 6-7 ori sa-mi scoata noxele sub limita si nu a putut... cred ca din cauza uleiului 2T pe care-l pun in motorina...
In ce proportie amesteci uleiul 2T cu motorina ?
Comment
Comment